2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19599 بازدید | 227 پست
یکی دیگه هم تو سایت مثل شما ترنسه. اسمش یادم رفته

احتمالا اسمش دختری از جنس غم بود .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید این سوال رو میپرسم مثلا شما ک ترنسی چه احساسی داری ب اینکه لباس دخترونه بپوشی در حالی ک پسری چه چیزی شمارو سمت دختر بودن میکشه مثلا من دخترم ولی گاهی اوقات دوس دارم پسر باشم ولی علاقم ب پسر بودن گذراست و باز میشم همون دختری ک بودم مثلا شما نمیتونید با خودتون بگید ک من پسرم و رفتار پسرونه داشته باشید؟

چرا زوده اره خب ولی دیگه راحت میشی

نه میدونم راحت نمیشم 

الان اصلا آمادگیشو ندارم 

زمانی تغییر جنسیت میدم که برم یه شهر دیگه یا یک کشور دیگه که کسی منو نشناسه 

و اینکه از نظرمالی مستقل باشم تا از خانوادم کمک نخوام 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

من یبار یه 

صحنه بدی برام اتفاق افتاد .رفته بودم استخر یه دختر شاید 3 سال ازم بزرگتر بود اونجا باهم دوست شدیم من نمیدونستم که غرایزش بامنی ک دخترم یکی نیست و فرق میکنه هی دست میزد بهم بین حرفاش هی تعریف میکرد ازم من فک میکردم حالا واس برادری چیزی خوشش اومده ازم .سانس تموم شد رفتم دوش بگیرم دختره اومد بزور میخواست لمسم کنه خیلی بد بود خیلی 😔.هیچوقت فراموش نمیکنم .ولی همشون اینجوری نیستن

نه میدونم راحت نمیشم  الان اصلا آمادگیشو ندارم  زمانی تغییر جنسیت میدم که برم یه شهر دیگ ...

علم علت این دوگانگی در شمارو چی میدونه؟ اخه نه وراثتیه نه اکتسابی

نمیدونین علتش چیه که یه بچه اینجوری میشه؟

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
نظر شما رو برای قسمت روانی قبول دارم ولی خیلی ها دیگه مشکلشون مثل من هورمون ها همزمان آندروژنو استرو ...

میدونید بر اثر چ اتفاقاتی ممکنه فرزند ترنس بشه؟؟

شما خواهر و برادر دیگ ام دارید؟؟

مث بقیه نوجوونا تو دوران بلوغ جوش زدید و ریش در اوردی یا ن؟؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
علم علت این دوگانگی در شمارو چی میدونه؟ اخه نه وراثتیه نه اکتسابی نمیدونین علتش چیه که یه بچه اینجو ...

علت مشخصی نداره 

استرس های دوران بارداری 

مصرف برخی دارو ها در دوران بارداری 

گاهی هم عوامل محیطی 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

من یکییو میشناسم توبچگی خیلی پسربودنو دوست داشت باپسرا بازی پسرونه میکرد لباس پسرونه میپوشید وحتی واسه خودش اسم پسرونه انتخاب کرده بود ولی تقریبا کم کم که بزرگ شد نرمال شدالانم به عنوان یه دخترازدواج کرده 

شما ها تلقینم زیاد دارین

من یکییو میشناسم توبچگی خیلی پسربودنو دوست داشت باپسرا بازی پسرونه میکرد لباس پسرونه میپوشید وحتی وا ...

این موردی که شما میگید کاملا متفاوت به این تیپ دخترا تام بوی میگن اغلب تو نوجوانی این دوره رو دارن و یه روند ذهنیه که بعضی از نوجوانها پیش میگیرن در جهت رسیدن به هویت جنسی وقتی هم از این بحران عبور میکنن برمیگردن به رفتار متناسب با جنسیتشون ...ولی قضیه ترنسسکشوال کاملا متفاوته اولا این اتفاقیه که در دوران جنینی برای ترنسها میوفته بدن مادر در ماههای اولیه بارداری تسترون برای تولید بدن مردونه برای جنینیش تولید میکنه ولی به دلایلی که هنوز مشخص نیست تولید تسترون رو قطع میکنه بنابراین بقیه رشد روانی و هورمونی جنین کاملا مثل یه دختر اتفاق میوفته

نه اشتباه نکن نمیشه همرو به یک چشم دید مگه دست خودته . دلیل منفی نگری بعضیام اینه ینی من به شخصه میگم بعضیارو توخیابون میدیدم خیلی ارایش میکردن و کارای سبک بازی درمیاوردن . امابازم میگم نمیشه تروخشکو باهم سوزوند

باهمه صمیمی نیستم،توبزارپای غرورم ،من میزارم پای شعورم