2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19599 بازدید | 227 پست

من اول دبیرستان یه همکلاسی داشتم دختر بود اما عین پسرا رفتار میکرد کپی پسرام بود عاشقم شده بود همش میگفت صبر کن بشه ۱۸ سالم عمل میکنم تغییر جنسیت میدم میام خواستگاریت منم ساده باور میکردم و دل داده بودم اصن یه وضیییییی😕

ولی امیدوارم مشکل شما هرچه زودتر حل بشه دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هیچ تقصیر و نقصی ندارید تنها بدشانسید که تو جامعه ای زندگی میکنید که آدماش برا رفع جهالت و دید بستشون نه تنها تلاش نمی کنند بلکه فقط با گفتن اراجیف از تلاش برای فهم یه موضوع شونه خالی می کنند.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

بخاطره اینکه این مردم یه سری اصول رو فقط روش درست زندگی میدونن و خلاف اون رو حرام و اشتباه و گناه میدونن 

و اینکه کلا قضاوت گر هستن

حس میکنن خودشون خوبن بقیه همه از دم بدن

یسری از این مردم حتی خدارو هم قبول ندارن و بدو بیراه بهش میگن دیگه تو چه توقعی ازشون داری بنده ی خدا

خانم جون جراحی درمان نیست باور کنید جراحی خطرات زیاد داره من خودم یجورایی پزشکم جراحی خطرات بسیار وح ...

پس چی میگی؟برنامه ات چیه؟؟

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

خدا هرکیو با ی احساساتی خلق کرده...درمورد شما باید بگیم جامعه ما این چیزارو بیشتر با جنبه منفی و منحرف میشناسه... و این باعث آزار شماها میشه ک کسی درکتون نکنه و نبینه!!!! و ببخشیدا اینو میگم بنظرشون مسخره بیاد ک بگن ینی چی

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

عزیزم هرکسی شخصیت خودشو نشون میده ی سریا هم از نا آگاهی این رفتارو دارن و نمیدونن که آفرینش شما اینطوری بوده و دست خودتون نیست

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!
خانم جون جراحی درمان نیست باور کنید جراحی خطرات زیاد داره من خودم یجورایی پزشکم جراحی خطرات بسیار وح ...

میتونی عکست رو بزاری و زود برداری لطفا

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

به این دلیل گفتم جراحی کن که چون تو فرهنگ ایرانی جماعت اینچیزا نیس گفتم شاید با جراحی راحت بتونی علایقتو نشون بدی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یعنی راضی هستی بدون عمل زندگی کنی ؟

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان