2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19599 بازدید | 227 پست

من هم دیدگاه بدی نسبت به شما وامثال شما ندارم توی دبیرستانمون دوتا دختربودن الان شدن نوید ورضا عمل کردن نوید مربی باشگاه هست توی تهران رضا هم همین کرمانشاه کیف کفش فروشی داره با اینکه چندسال هم مدرسه ایی بودیم الان هروقت میرم کفش بخرم اصلا یه جور رفتار میکنم که رضا همون پری نیست فقط رضا بوده وهست انشاالله خدا بشما هم کمک کنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

من دید منفی نصبت به ترنس ها ندارم...ولی اون عده ای هم کا ترنس بودن دیدم اونقدر خود نمایی کزدن که بقیه فکر میکنن همه ترنس ها یه جورن .تر و خشک باهم سوخته

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️😍🌷🙏

سلام عزیزم خوبی؟اتفاقا الان داشتم از خوبی ها و کمالاتت واسه دوست جدیدمون میگفتم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

مقصر فرهنگ غلط ما و عدم اموزشه

و مشکل بزرگتر اعتقاداتمونه که در تناقص هست با مسیله پزشکی شما

و حلش نکردن برامون این قضیه رو

متاسفم بابت برخوردهای غلطمون با شما

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

من منظورم شمانیستی ولی بعضیاسواستفاده میکنن آرایش زننده ادا اطوارای مسخره کلیپای زشت خب مسخرشودرآوردن اونامریض نیستن کرم دارن کاری کردن میل جنسیه مرد به مرد ببشترشده

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑
سلام عزیزم خوبی؟اتفاقا الان داشتم از خوبی ها و کمالاتت واسه دوست جدیدمون میگفتم

سلاااااااااام 😍❤️

مرسی شما خوبین 

قربونتون 

خوبی از خودتونه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
سلاااااااااام 😍❤️ مرسی شما خوبین  قربونتون  خوبی از خودتونه

فدااااااات

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

واقعا اینکه میگین دید بقیه نسبت بهتون بده تعجب میکنم...ما تو محلمون یه همچین موردی هس دختره ولی میخاد پسر بشه تیپ و قیافشو پسرونه کرده..اینقد بقیه هواشو دارن..تازه قراره پولم کمکش کنن واسه عمل با اینکه محلمون اصلا سطح بالا نیس ..تو  یه مس گری هم الان داره کار میکنه

تغییر جنسیت چرا نمیدی خانوادت درکت میکنن؟

تغییر جنسیت گفتنش آسونه 

هنوز زوده به نظرم 

نه اصلا درک نمیکنن منم برام مهم نیست که درک کنن یا نکنن

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️