2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19600 بازدید | 227 پست

كي گفته شما بايد فحش بخوري يا نفرين بشي؟

يعني چي!!!

شما يه انساني و خدا شمارو افريده اين ديدگاه مردم ماست ك غلطه شما بايد هميني ك هستي رو دوس داشته باشي و بپذيري

چون همه آدمها اينطوري نيستن دليل نميشه كه وقتي عده اي اينطوري هستن بد باشن يا غير عادي،شايد اگه ٩٩درصد جمعيت ترنس بود،ديدگاه بقيه نسبت به كسي ك عاديه تغيير ميكرد!و هزار جور حرف ميزدن..من از همينجا عاشق تك تكتونم و دركتون ميكنم و اميدوارم يه روز اين ذهنيت كثيف و غلط اصلاح بشه،خودت رو سرزنش نكن و بدون خيليا هستن ك فارغ از اينكه جنسيتت چيه دوستت دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دبیرستان یکی از دوستام ترنس بود بیچاره هرروز مامان باباش مدرسه بودن  میگفت ب من بگید سپه ...

متاسفانه همه ما به جا مطالعه افتادیم دنبال هم دیگه و توطئه ولی هم و فضولی و دخالت و حسودی بلانسبت همه شما ولی خب سهم رسانه ها هم زیاده تو این موضوع کاشکی هممون فقط دنبال بالابردن آگاهی مون بودیم

من یک ترنسم 

من در مورد ترنس ها این نظرو دارم 

این جسمشون نیست که اشتباهی هست 

این بعضا روانشون هست که اشتباهیه 

مثلا من وسواس داشتم همه جا رو نجس می دیدم و با دارو حل شد در واقع مشکل از روانم بود .

ترنس ها هم می تونن روان خودشون رو درمان کنن تا بدنشون رو بپذیرن 

نه اینکه بدن سالم رو بدن تا یه جاهاییشو قطع کنن عوضش یه جاهایی رو پروتز بذارنو هورمون تزریق کنن تا یه بدن مصنوعی تحویلت بدن که اغلب پشیمون میشن

منم تو بچگی خیلی علایق پسرانه داشتم چون پسرها رو برتر می دونستم ولی تو دوران دبیرستان رو خودم کار کردم که جنسیتمو دوس داشته باشم و کارهای پسرانه نکنم

البته برای شما سخت تره و باید برید روانپزشک تا با دارو کمکتون کنه 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خدا به بهشون عقل بده که با این ادا اطواراشون زندگی رو واسه شما ها سخت میکنن همه ی مردم از اینجور آدم ...

ببخشید مگه همه زنا مث اون زنا... هستن نه خود زنا هم اونارو از خودشون نمیدونن پس دلیل نداره همه چیز باهم میکس بشن به قول معروف خوب و بد همه جا هست

من یک ترنسم 
یجا دیگه هم گفتم خونواده تا ابروش نره و انگشت نما نشه پشت ادمه ولی به محض انگشت نمایی نمیتونه ادامه ...

نمیدونم چی بگم

ولی خوب هرکسی ی جوره  

مگه زوره خوب

سخته خیلی سخته

از همه کس و همه جا ترد بشی

کاش هممون حداقل خودمون درمورد این اختلال هورمونی مطالعه کنیم خودمون با دید باز نگاه کنیم 

که حتی با نگاهمون نرنجونیمشون چ برسه با مسخره کردن و اینا

خدایا گاهی نگاهی😔😘
متاسفانه همه ما به جا مطالعه افتادیم دنبال هم دیگه و توطئه ولی هم و فضولی و دخالت و حسودی بلانسبت هم ...

عزیزم خیلی سخته نمیتونم درکت کنم ولی میشه فهمیدچه زجری میکشی،آدم وقتی یه لباس نامناسب تنشه معذبه هی میخوادزودازتنش دربیاره چه برسه به جسم 

دراستانه ۴۰ سالگی

ترنسها برام عجیبه که تو رفتارشون چرا اینقدر اقراق میکنن مثلا میخوان بگن پسر نیستم من احساسم خانمانست ولی اینقدر رفتارشون تابلو و اقراق امیزه که نا خوداگاه باعث جلب توجه و حتی حس بد میده به اطرافیانش انگار یه خانم اون کارست خوب معمولی رفتار کنید تا اینقدر اطرافیان حساس نشن

من در مورد ترنس ها این نظرو دارم  این جسمشون نیست که اشتباهی هست  این بعضا روانشون هست ک ...

نظر شما رو برای قسمت روانی قبول دارم ولی خیلی ها دیگه مشکلشون مثل من هورمون ها همزمان آندروژنو استروژن تو بدن که مشکل ژنتیکی هست 

من یک ترنسم 
بدون که افراد LGBT هیچ گونه مشکل روانی ندارن که با مشاوره و دارو حل شه. سخته ولی توجه نکن

دقیقا ولی افراد ال چی بی تی کیو واقعی نه کسانی دیگر که برا چیزا دیگه آبجی بی تی شدن

من یک ترنسم 
نظر شما رو برای قسمت روانی قبول دارم ولی خیلی ها دیگه مشکلشون مثل من هورمون ها همزمان آندروژنو استرو ...

یعنی بدن شما از لحاظ فیزیکی هم هست؟ یعنی هورمون زنانه زیاد تولید می کنه ؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

متاسفانه همه ما به جا مطالعه افتادیم دنبال هم دیگه و توطئه ولی هم و فضولی و دخالت و حسودی بلانسبت هم ...

دقیقا

خودمون دید خودمونو باز کنیم

هر کس از خودش شروع کنه اینجوری نمیشه

خدایا گاهی نگاهی😔😘