2777
2789

سلام

من ۳۷ سالمه.یه سال زیر نظر دکتر بودم باردار نشدم تا این که خود به خود باردار شدم

از اول لکه بینی داشتم.پریروز خونریزی و لخته داشتم

فکر کردم افتاده رفتم سونو قلبش میزد

الان تو هفته هفتم هستم

دیروز خوب بودم.الان دوباره یه کم خون اومد

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

پاشو برو دکتر خودت بهت شیاف بده

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم نداری؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شیاف میزاری؟؟؟برو دکتررر ..اصلااا ب خودتم استرس نده استراحت مطلق باش فعالیتتم خیلییی کم کن همیشه دراز بکش روی دست چپ و استراحت کن ...به حققق امام حسین ک هیچیشش نمیشه ساللللممم می یاد بغلت برات صلوات فرستادم 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

استراحت کن اصلنم استرس نداشته باش...واست پنج تاصلوات فرستادم انشاللهوک نی نیت واست میمونه

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین