عزیرم ان شاءالله ک نی نیت سالم بیادبغلت اما ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم؛شما که وضعیتت اینطوریه اصلانباید تو نی نی سایت دنبال توصیه و راه حل باشی.اول توکل کن بعد هم شده هرروز با دکترت در تماس باش
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
پس همون دارن دفع میشه اصلا نگران نباش فقط استراحت کن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نگران نباش عزیزم همین که با خونریزی قلبش می زنه خیلی هم خوبه دکترت خوبه؟ اگر خیلی اعتماد نداری ی دکتر خیلی حاذق پیدا کن بعضی از دکترها شماره به مریض هم میدن این خونریزی می تونه برای لانه گزینی باشه من یادمه سر دخترم همین حدود هفته هفتم خونریزی داشتم که مهم نبود اصلا شیاف هم استفاده نکردم در کل استرس نداشته باشی خیلی شرایط بهتری خواهی داشت ببین دکترت چی میگه انجام بده