2777
2789
عنوان

بچه کمک...با بدبختی باردار شدم.میترسم از دستش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
پس یعنی میشه منم بچه دار شم.پریروز فکر کردم همه چیز تموم شده.خیلی گریه کردم.کلا باورم نمیشه منم بتون ...

واااای اصلا این حرف نزن عزیزم
خدا شیشه را بغل سنگ نگه می دارد
فنچ تو شکمت که برای خدا کاری نداره
تهرانی؟؟؟

خدای خوبم سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای اصلا این حرف نزن عزیزم خدا شیشه را بغل سنگ نگه می دارد فنچ تو شکمت که برای خدا کاری نداره ...

ممنون عزیزم.نه.شیرازم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
به نظر من شما باید استراحت مطلق بشی و همش تو خونه استراحت کنی 

آخه شاغلم.این هفته مرخصی هستم.بعدشو نمیدونم‌چیکار کنم

استراحت خاصی نمیخواد بهتره دفع یا جذب شه. فقط خیلی راه نرو فعالیت غیرضروری نکن. دکترم به من اصلا است ...

ممنون عزیزم.فقط یه سوال.کار با اینترنت برام ضرر نداره؟

آره.هم دوفاستون هم شیاف جواب میده یعنی؟من خواهر ندارم به دوستامم نگفتم لطفا هر تجربه ای دارین بگین ...

اگه مشکلی نداشته باشه جنینتو جنین سالمی باشه اینا جلوی سقطشو میگیره و اگه نباشه هیچی از سقط جلوگیری نمیکنه، فعلا تا وقتی خونریزی داری اینارو استفاده کن و استراحت کن ببین چی میشه، ایشالا ک هیچی نمیشه عزیزم، هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم مثل خواهرت کمکت کنم  

💗💗💗
اگه مشکلی نداشته باشه جنینتو جنین سالمی باشه اینا جلوی سقطشو میگیره و اگه نباشه هیچی از سقط جلوگیری ...

ممنونم عزیزم😘😘