2777
2789

سلام

یه انگشتر نقره برای دوستم خریدم می خواستم بدونم اون فاکتوری که همراهشه و مشخصات رو زده بهش بدم یا نه زشته؟

بعد یه سوال دیگه.

سایز انگشتر 6 هست و تو مشخصاتش زده قطر 1.75 میلی متر دیگه ننوشته سایز 6 - درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها لطفا بگید سایز 6 همون قطر 1.75 میلیمتر تو فاکتور می شه؟ کمک کمک کمک

به نظرم نیاز نیست بهش بدی، فقط بهش بگو اگه خوشت نیومد یا اندازت نبود بگو فاکتورشو بدم ببری عوض کنی، اگه فروشنده گفت سایز ششه حتما هست، چرا سخت می گیری؟

به نظرم نیاز نیست بهش بدی، فقط بهش بگو اگه خوشت نیومد یا اندازت نبود بگو فاکتورشو بدم ببری عوض کنی، ...

چرا درست حسابی ننوشته سایز 6

بعد متاسفانه عوض نمی کنه. سر همین که سایز 6 باشه سفارش دادم از مشهد برام تک آوردن. 10 روز طول کشید. ولی شک دارم. سایز 6 رو گوگل کردم می شه 16.45 میلیمتر این زده 17 میلیمتر از استرس دارم می میرم.

نیم میلی متر چیزی نیست، اگه احیانا یه کم بزرگ باشه می بره نقره فروشیا درستش می کنن، نگران نباش، فکر ...

مرسی عزیزم

روی همون فاکتور مشخصات نوشته غیر قابل تغییر سایز.

ولی با حرفت کاملا موافقم نیم میل چیزی نیست. تازه با خط کش سانت زدم دقیق قطر داخلیش 16.5 میلیمتر بود.