2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
تو خیابون سر ماشینش کسی جلوش بپیچه و یا ماشینش تو خطر باشه میره دنبال طرف فحش خواهر مادر میده بهش تا ...

پس چیزی که اشاره کردین دقیقا همین موضوع است: ناتوانی در مدیریت خشم و غضب

همسرتون چند سالشه؟ و چند فرزند دارین؟

پس چیزی که اشاره کردین دقیقا همین موضوع است: ناتوانی در مدیریت خشم و غضب همسرتون چند سالشه؟ و چند ف ...

چی بگم یعنی ماشینش ناموسشهههه یه خط نمیزاره رو ماشین بیوفته.

۳۰ و یه فرزند داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مث ادمای روانی

بیشتر چه موضوعاتی خشمگینش میکنه؟

و آیا در هنگام خشم، به قول معروف، چمشمش. میبنده و شروع به آسیب جسمی به شما میکنه؟

و این کتک کاری، فقط نسبت به شماست؟

یا در خیابان و ... هم ازش برمیاد؟

چی بگم والااشکالی نداره توخانمی کن کوتاه بیابخاطربچتون خواهرمنم عین توبودده سال تحمل کردالان برگشته ...

خب قاعدتا کوتاه بیاد و خانومی کنه ، عمرش مثل خواهر شما هدر میشه !!!

مسئله رو باید حلش کرد ... نه اینکه در یک پستویی ، کنجی ، زیر فرشی ، پنهانش کرد !!!

بیشتر چه موضوعاتی خشمگینش میکنه؟ و آیا در هنگام خشم، به قول معروف، چمشمش. میبنده و شروع به آسیب جسم ...

همه موضوعی والا نمیشه اعتراض کرد بهش 

میگه به تو ربطی نداره

والا تو خیابونم ازش برمیاد

اره چشاشو میبنده

و همه چی میگه 

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

منم شوهرم بد دهنه ولی من اصلاااا جوابشو نمیدم بدتر میشه 

فحش که بده جوابشو نمیدم اونم عصبی میشه ولی اگه جوابشو بدم کار به کتک کاری میکشه

خودش که خیلی با اعتماد به نفس میگه من دست بزن ندارم 

ولی خوب بازم به خاطر اینه که من جوابشو نمیدم اگه نه به اونجا هام میکشه نمیدونم والا

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
همسر من وقتی مسته اینجوریه احساس میکنم لذت میبره ازین وحشی گریاش .روز بعد میگه دست خودم نبود ولی وقت ...

خب قاعدتا مشروبات الکی سیستم بازداری رو کم میکنه، و هرچقدر میزان الکل بیشتر، بازداری پایینتر

همسرتون اعتیاد به الکل داره؟

تا چه میزان اقدام به نوشیدن میکنه؟

از نظر آماری و فراوانی

سلام شوهر من همه چيز ميگه بعد ميگه تو هيچي نگو برو تو اتاق درو ببند تا منم عصبي تر نشم 😕وگرنه يچيزي ...

این مشکلش از ابندای ازدواج بوده؟ در دوران مجردی هم همینطور بوده؟

چند وقته ازدواج کردین؟ چند سالشه؟

استارتر و دوستان عزیزم هرکی میتونه منو راهنمایی کنه لطفا همسر من حرف حق و منطقی میزنه به هزار روش و ...

سلام ، البته موضوعی که مطرح کردی، با تاپیک همخوانی نداره، اما اوکی، باهم بهش میپردازیم

همسرتون فرزند چندم خانواده س؟ چند سالشه ؟

اگر موقع رابطه همچین اقدامی میکنه، این یک نوع احتمالا ناهنجاری است شبه ِ رفتار های آزارگرانه ، که ا ...

وقتی من اذیت شم حال میکنه اصلاااااا خاک عالم ب سرش ......میگم من دوس ندارم اصلا لذت نمی برم چندبار اشکم دراومد تو رابطه .....بهم گفت لعنتی میکشمت😓دوست دارم اون لحظه فرار کنم از زیر دستش 

پلنگ وحشی بیمه 😥مره دستی هاکردی😗..
من ذاتا زن ارومیم وبی احترامی وپرخاش ندارم بدلایل زیاد که یکیش بخاطر جو خونه وبچه هامه ولی همسرم از ...

نکته ای که در کامنتت مطرح کردی، این فرضیه رو میسازه که:

همسرت از نظر شناختی، دچار تحریفات متعددی ست

یعنی چی؟

یعنی توی ذهن افکاری میسازه، به افکارش بال و پر میده، و براساس اون افکار قضاوت و استدلال و عمل میکنه

شاید چون آموزش "درست شنیدن" ندیده اند ؟! و شاید (این یک فرضیه است، برای کمک به شما، مطرح می شود) شم ...

توروخدا جواب منم بدبد شوهرم هرکاری میکنه اراشتباهی ازاونم باشه من فحش میده و جدیداهمش دوست داره بیرون از خونه باشه بی دلیل میره بیرون  ۸ شب میاد مبره باشگاه ۱۲شب میاد تاصب ما خوابیم بیداره صبحام ک پامیشه میره سرکار و روز ازنو، دوتا بچه دارم یکیش هم نوزاد خیلی هم حساس روی اونا

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سلام بله خودش خیلی مشتاق زود اومدنه ولی هربار دیرتر میاد خونه منم چیزی واسش کم نمیزارم

پس خودش مشتاق زود اومدن به خونه س

اما شرایط شغلیش ایجاب میکنه دیر بیاد

و اگر مشکلات اقتصادی دخیل باشن ، شاید اگر شما کار پاره وقت داشته باشی،

بتونه بهتون کمک کنه

که البته باید باهاش مشورت کنی