2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
سلام عاقای مشاور شوهر منم وقتای که عصبانی میشه اونم خیلی کم بد دهنی میکنه مث دیشب که واسه اینکه گفتم ...

سلام شبت بخیر

در روابط زناشویی ، یک جروبحث ، نقطه ی شروع داره

2 رویکرد پیش گرفته میشه:

1- کاهش نقاط شروع جدل

2- کاهش دفعات ادامه ی جدل

در مورد اول، نقاط شروع جروبحث باید شناسایی و حل و فصل بشه

تا از دفعات شروعش کم بشه

در مورد دوم، باید شناسایی بشه که چی میشه ک جروبحثی ادامه پیدا میکنه و تشدید میشه

عوامل شناسایی و حل و فصل

این چیزی ک گفتم مربوط به حل مشکل زوجین ِ

اما

بدهانی یک فرد یک چیزی مربوط به خود اون فرد ِ

قاعدتا باید ریشه یابی بشه ببینیم چه چیز هایی باعث شده ک بددهان بشه

چند وقته که اینجوری شده

و چه چیز هایی باعث شروع و ادامه یافتن بددهانی فرد میشه

و نکته آخر

مقابله به مثل کردن (این احساس ک من نباید کم بیارم) ، باعث ایجاد سیکل مخرب (جروبحث) در روابط زناشویی میشه

الان من باید چیکار کنم واقعا نیاز به مشاور دارم ولی در دسترسم نیست .جروبحثامون زیاده خسته شدم .شوهرم سرده منم دیگه حوصله ندارم همش بهش بگم فاصلمون زیاده و اینجوری نباش و هی تذکر بدم و حرف بزنم .مث الان گفتم بیا بریم بخوابیم میگه نمیخوابم فعلا مث هر شب تو پذیرایی مشغول گوشی منم تو اتاق خواب

گوشی بدست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من باید چیکار کنم واقعا نیاز به مشاور دارم ولی در دسترسم نیست .جروبحثامون زیاده خسته شدم .شوهرم ...

.

خب الان در مرحله ی فرسودگی زناشویی قرار دارین

و در مسیر طلاق عاطفی

و جز با زوج درمانی، مشکل حل نمیشه

این دقیقا به مثابه بیماری ست

و بیماری هم با روش خودش درمان میشه

اگه همسرم نیاد پیش مشاور چی ؟ من خیلی اذیت میشم از این اوضاع

اگه همسرت نیاد !!!

متاسفانه اکثرا مرد ها خصوصا در ایران اعتقادی ندارن به روانشناس

بهتره اولش خودت بری

بعدا یواش یواش همسرتم ترغیب میشه ک باهات همقدم بشه

رابطه ش با مادرش چطوره؟ کیفیت رابطه منظورمه و همینطور، حرف شنوی از مادر سطح احترام و درک متقابل&n ...

اصلا حتی ی زنگ نمیزنه حالشون بپرسه بی احترامی هم میکنه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

سلام،الان تاپیکتون رو دیدم ،شوهرم کم عصبی میشه ولی وقتی عصبی میشه دیگه نمیفهمه چی میگه،پدرومادر وکل کسوکار آدمومیگه،نمیدونم بچگی سختی داشته ومادرش طلاق گرفته وبا مادرش وسه تا بچه دیگه به سختی زندگی روگذروندن،وبزرگ شدن وپدروشون دوباره ازدواج کرده واصلا هیچ احساسی بهشون نداشته،میگم شاید از تاثیرات ایناست،وقتی عصبی میشه شیشه،آینه وهرچی جلودستش میاد میشکنه،وگاهی کاربه کتک کاری میرسه

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍