2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
سلام شب عالی بخیر و نیکی عموما همسرتون در چه مواقعی این کارو انجام میده؟

تو خیابون سر ماشینش کسی جلوش بپیچه و یا ماشینش تو خطر باشه میره دنبال طرف فحش خواهر مادر میده بهش تا ول کنه یا اگه نرسه اینقد تو ماشین فحش خواهر مادر میده تا اروم بشه

همسر منم بد دهنه.وقتی عصبی میشه هرچی دلش میخاد میگه.البته منم کم نمیارم.کمو بیش جوابشو میدم

سلام

اگر یگ بحث و جدلی شکل بگیره، نفر اولی که بددهانی میکنه، همسر شماست؟

و واکنش شما هم متعاقبا تقابل و تکرار رفتار خودشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همیشه اینجوریه الان بدنم کبوده هیچ موقع هم معذرت خاهی نمیکنه

چی بگم والااشکالی نداره توخانمی کن کوتاه بیابخاطربچتون خواهرمنم عین توبودده سال تحمل کردالان برگشته خونه پدرم داره طللاق میگیره کتک خوردن ازهمسرخیلی بده قربون دلت بشم ❤

پدرشوهر من بددهن بود منم خیلی بدم میومد چندبار شوهرم تذکر داد درست نشد یه دفعه اسم اعضای بدن اورد منم پاشدم عصبانی تو کابینتارو گشتن همه تعجب کردن و نگاه میکردن شوهرم گفت چیزی میخوای منم گفتم فلفل میخوام بریزم تو دهن بابات مادرش که وقت برا ادبش نذاشته منم نمیتونم تحملش کنم دیگه بسوزونمش تا حرمت مهمونو نگهداره، از اون موقع خداروشکر حرف بد نزده جلو من

البته من خیلی ارومم انتظار این رفتارو نداشت فهمید چقد تو مخه که من صدام دراومده دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید
شوهر من وقتی تو حالت عادیه یه جنتلمن مودبه  اما وقتی عصپبی میشه خیلیییییییییی بد دهن و بی ادب ...

ببخشید اینو میگم اتفاقا تو عصابنیت آدم خود واقعیشو نشون میده 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
بخاطراینکه نمیتونن اروم ومنطقی صحبت کنن وتحمل حرف منطقیم ندارن

شاید چون آموزش "درست شنیدن" ندیده اند ؟!

و شاید (این یک فرضیه است، برای کمک به شما، مطرح می شود) شما هم آموزش درست صحبت کردن ندیدین؟

و شاید هر دو گزینه ...

جالبه تو خانوادش ابدا بددهنی وجود نداره ب هیچ عنوااان 

نمیدونم این بشر چرا اینجوری شده 

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه

منم همیشه میگم ادما حرفای واقعی وحس درونیشونو تو عصبانیت میگن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

همسر من وقتی مسته اینجوریه احساس میکنم لذت میبره ازین وحشی گریاش .روز بعد میگه دست خودم نبود ولی وقتی میترسونمش به نحوی خوب خودشو کنترل میکنه تا یه مدتی .یعنی دسته خودشو حالا چرا وقتی مسته خوشش میاد از دعوا راه انداختن و بد وبیراه گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شوهرم شبا دیر میاد خونه صبح زودم میره سرکار چیکار کنم بیشتر بمونه خونه منو تنها نزاره؟؟؟؟

سلام

خب البته موضوع این تاپیک این نیست !

ولی سعی میکنم باهم بهش بپردازیم. اولین موضوع که باید درنظر گرفته بشه، شغل همسرته. شاید به نحوی ست که اصلا امکان زودتر اومدن براش نیست، خصوصا اینشرایط اقتصادی

موضوع دوم، رغبت و میل همسر به آمدن به خانه است، آیا در خانه چیزی برای او ایجاد انگیزه می کند؟