2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست

استارتر و دوستان عزیزم هرکی میتونه منو راهنمایی کنه لطفا

همسر من حرف حق و منطقی میزنه به هزار روش ولی هیچکس هیچ وقت تره هم براش خورد نمیکنه اصلا بدشون میاد شوهرم حرف میزنه حالشو میگیرن ساکت شه میفهمم که افسرده و بی اعتمادبنفس شده چیکار کنه که حرفش نافذ باشه حداقل خانوادش بهش اهمیت بدن

لطفا درخواست دوستی ندید
شاید چون آموزش "درست شنیدن" ندیده اند ؟! و شاید (این یک فرضیه است، برای کمک به شما، مطرح می شود) شم ...

من ذاتا زن ارومیم وبی احترامی وپرخاش ندارم بدلایل زیاد که یکیش بخاطر جو خونه وبچه هامه ولی همسرم از کوره درمیره هرحرفی رو راحت میزنه درحالیکه خودش به بقیه مشاوره میده منم چیزی بگم ولو حرف حق واروم میگه زبونت درازه جواب ندم میگه با سکوتت میخوای حرصم بدی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خب البته موضوع این تاپیک این نیست ! ولی سعی میکنم باهم بهش بپردازیم. اولین موضوع که باید درنظ ...

سلام بله خودش خیلی مشتاق زود اومدنه

ولی هربار دیرتر میاد خونه

منم چیزی واسش کم نمیزارم

در دل و جان خانه کردی عاقبت💖
امروز با شوعرم دعوام شد سر قلیون کشیدن بهش گفتم اصلا درک نداری من باردارم حالم بد میشه بعد پیش مامان ...

قاعدتا آقایون توانایی مدیریت هیجان و احساسات ندارن !!!

و باید این توانایی رو در قالب آموزش فرا بگیرن ، خصوصا آگاهی های لازمه در مورد دوران بارداری همسر

اما سوال:

نحوه ی بیان این موضوع از طرف شما چگونه بود؟

چجوری شروع کردی؟ و ادامه دادی؟

من ذاتا زن ارومیم وبی احترامی وپرخاش ندارم بدلایل زیاد که یکیش بخاطر جو خونه وبچه هامه ولی همسرم از ...

چه جالب شوهر منم سوال میپرسه تو دعوا میگه بگو بگو جواب بده  تاجواب میدم میگه زبونتم درازه......🤭🤭🤭🤭🤭

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شوهر من وقتی تو حالت عادیه یه جنتلمن مودبه  اما وقتی عصپبی میشه خیلیییییییییی بد دهن و بی ادب ...

خب 2 تا موضوع عنوان کردی:

1- ناتوانی و ضعف همسرت در مدیریت خشم و ناراحتی

2- ناتوانی و ضعف خودت در مدیریت شرایط و بحران

موضوع اول مربوط به همسرته که باید طبیعتا اموزش ببینه، و تغییر به عهده ی خودشه

اما موضوع دوم، چی میشه که در این نوع شرایط ، بیشتر عصبیش میکنی؟

من شوهرم موقع رابطه بعضی مواقع منو میزنه و فهش میده من دوست ندارم بهش میگم اما ......😢😢آخه چرا&nbs ...

اگر موقع رابطه همچین اقدامی میکنه، این یک نوع احتمالا ناهنجاری است

شبه ِ رفتار های آزارگرانه ، که از درد کشیدن و ابزار ناراحتی زن و ناله کردن هنگام رابطه ، لذت میبره

وای خندم گرفت

بخدا تو دعوا انقدر میخندم هرکی اون لحظه جای من باشه گریییه میکنه ولی من خنده م میگیره خاک تو سرم 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست