2777
2789

من رفتم.ی اکیپ حرفه ای ان ولی توجه زیادی بهت نداره خود دکتر‌.در واقع ی نفر دیگه سونو میگیره.مامای کنار دستش برات دارو مینویسه دکترم نشسته چاییشو میخوره

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
من رفتم.ی اکیپ حرفه ای ان ولی توجه زیادی بهت نداره خود دکتر‌.در واقع ی نفر دیگه سونو میگیره.مامای کن ...

وای چه بد من از شهرستان خواستم برم پیشش دوتا دکتر بهم.معرفی کردن یکی خانم خانم یکی خانم وحید رودسری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟تنبلی داری؟

اره تنبلی دارم و کلی دارو و امپول استفاده کردم چندساله ولی نتیجه نگرفتم دکترم برام نامه معرفی نوشت که برم پیش یکی ازین دکترا

شما بچه دارین؟کدوم دکتر خوبه که بیام مشهد برم پیشش؟ 

اره تنبلی دارم و کلی دارو و امپول استفاده کردم چندساله ولی نتیجه نگرفتم دکترم برام نامه معرفی نوشت ک ...

من برا دومی تو اقدامم

دکترای نازایی داروهاشون و طرز کارشون یکیه ولی از لحاظ رسیدگی ملیحه امیریان بهتره.ولی ویزیت نیره خادم کمتره و اگه iui خواسته باشی انجام بدی همون جا تو مطبش برات انجام میده

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
من برا دومی تو اقدامم دکترای نازایی داروهاشون و طرز کارشون یکیه ولی از لحاظ رسیدگی ملیحه امیریان به ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت انشالله زودتر دومی رو.هم خدا قسمتت کنه و باردار شی❤

من برا دومی تو اقدامم دکترای نازایی داروهاشون و طرز کارشون یکیه ولی از لحاظ رسیدگی ملیحه امیریان به ...

سلام شما نتیجه گرفتی باردار شدی؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!