من رفتم.ی اکیپ حرفه ای ان ولی توجه زیادی بهت نداره خود دکتر.در واقع ی نفر دیگه سونو میگیره.مامای کنار دستش برات دارو مینویسه دکترم نشسته چاییشو میخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره تنبلی دارم و کلی دارو و امپول استفاده کردم چندساله ولی نتیجه نگرفتم دکترم برام نامه معرفی نوشت ک ...
من برا دومی تو اقدامم
دکترای نازایی داروهاشون و طرز کارشون یکیه ولی از لحاظ رسیدگی ملیحه امیریان بهتره.ولی ویزیت نیره خادم کمتره و اگه iui خواسته باشی انجام بدی همون جا تو مطبش برات انجام میده
من برا دومی تو اقدامم دکترای نازایی داروهاشون و طرز کارشون یکیه ولی از لحاظ رسیدگی ملیحه امیریان به ...
سلام شما نتیجه گرفتی باردار شدی؟؟
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!