وایی خدا یعنی شما جنبهی روحی و حضور معنوی رو با جنبهی حضور فیزیکی یکی میدونی و حتی این د ...
گفتم که عزیز
من دروغگوی دوعالم
شما رهرو راستین پیامبرو امین و راستگو😊
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بله به اینجاها که میرسه کم میارید از این حرفا تحویل ادم میدین😊
من میگم نشریه مورد علاقه م سالها فلان نشریه بوده
شما میگید دارم دروغ میگم
چرا باید باهاتون بحث کنم عزیزم? قراره چیزی از هم یاد بگیریم در خلال بحث?
به قران که نه
چون شما جز خودتون کسی رو به ادمیت قبول ندارید
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بخدا که اگر اینطور باشه و این حرف شما جز تهمت باشه من ازشما یه سوال پرسیدم ش ...
بحث ظهور ربطی به حضور نداره !
مگه من گفتم حضرت در زمان پیامبر در قید حیات بوده? یا گفتم حضور داشته?????
گفتم حتی از اون زمان میگفتند اخرالزمان و ظهور نزدیک است!
ارتباطش با حضور _حالا از هر نوع_ چیه?
من میگم نشریه مورد علاقه م سالها فلان نشریه بوده شما میگید دارم دروغ میگم چرا باید باهاتون بحث کنم ...
چجوریه که هم نشریه موعود مطالعه میکنید هم دراومدن ایشون شک دارید ومتلک میندازید??!!
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
رفتم کامنت صفحه اولتونرو کپی کنم بیارم توضیح بدم به اذن الهی گویا حذف شده جالبه نه😊😉
یه دلیل که علاقه ب بحث باشما ندارم همین تیکه و کنایه زدنهاست!
من رفتم و برگشتم و دیدم کامنتم نیست! میتونید نی نی یارو تگ کنید اژش بپرسید چه اتفاقی افتاده! چون من هیچ کامنتی پاک نمیکنم. من حدود ساعت ٤.٣٠ کامنت گذاشتم شما ساعت ٧.٣٠ منو ریپلای کردی! یعنی کامنت ٣ساعت موجود بوده!!!! مسلما میدونید که اینجا تنها ٣ دقیقه وقت برای حذف هست
من تگم خرابه! لطفا تگشون کنید
نیازی نیست هر آنچه که نیاز بود متوجه شدم شبتون بخیر😊😉
کامنت تو همون صفحه دوم هم قابل مشاهده س. بهونه بهتری باید بیاری
چجوریه که هم نشریه موعود مطالعه میکنید هم دراومدن ایشون شک دارید ومتلک میندازید??!!
من گفتم سالها مطالعه میکردم.میکردم نگفتم الان هم علاقه دارم .اصلا حتی نمیدونم دیگه چاپ میشه یا نه!
اما اینکه متلک گفتم دیگه واقعا برداشت شماست!
پرسیدن به نظر شما کی تشریف میارن?
منم گفتم ازهمون ابتدا گفته میشده به زودی!