2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مثن  شنیدم مرده ها زنده میشن ینی ما مرده هارو میبینیم

مرده هايي كه خيلي دلشون ميخواسته در ركاب حضرت مبارزه كنن، اونا به اين دنيا برميگردن و مسيح.... مسيح هم مياد

نه همشون

فقط تعدادی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نه گلم زنده شدن مرده ها واسه قیامته 

بعضی ها میگن انسان های خوب و امامای گذشته رجعت میکنن تا طعم حکومت عدل الهی رو بچشن و بقیه اماما هم به حقشون که حکومت هست برسن...ولی در کل امام زمان میاد واسه اصلاح جامعه واسه اقامه ی عدل واسه اینکا دنیارو جای قشنگتری کنه واسه اینکه به مستضعفا برسه و...

بهش میگن رجعت!!!

پیامبران و امامان

مومنان خالص 

و کافران خالص

زنده میشن!

دنیا ب قدری زیبا میشه ک غیر قابل تصوره!!!!

نعمت های زمین طبق عدالت ب همه میرسه!!!!

هیچ فقیری وجود نداره!!! بطوری ک وقتی میخوان زکات بپردازن هیچ نیازمندی رو پیدا نمیکنن!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
اره دقیقا

عزیزم هیچ وقت نگفتن به زودی،،تا سال۲۵۵هجری قمری ائمه دیگه در قید حیات بودن ولی مردم قدر ندونستن ،،الان امام زمان آخرین ذخیره خداس،،،یه جورایی برگ برنده خداست،،، تا وقتی ما آمادگی حضور توی حکومت عدل رو نداشته باشیم،،،نمیاد،، اگه قرار باشه بیاد و همون کاری ک با امام علی و امام حسن و امام حسین و بقیه کردیم با آخرین ذخیره خدا هم انجام بدیم،،چرا باید بیاد،،،،وقتی بلد نباشیم از امر امام اطاعت کنیم و بلا تکلیف باشیم میشیم عمر سعد و شمشیر میکشیم به روش،،چرا بیاد،،، وقتی هنوز با کمترین احکام دین مشکل داریم و بلد نیستیم اطاعت کنیم،،پس فردا امامم ک بیان قدر نمیدونیم،،، خدا میخواد هدفش از خلقت بشر و حکومت دینی رو نشون بده،،، درباره ی حکومت حضرت سلیمان چیزی میدونی؟؟اون حکومت عالی و مدینه فاضله یه قطره از دریای حکومت صاحب الزمانه،،،ما گنجایش و ظرفیت آمادگی پذیرشش رو داریم،،شاید بگین آره ،،ما از ظلم خسته شدیم،،ولی این یکی رو خدا وقتی میفرسته برای ما ک همه باهم متحد باشیم،،، ممکنه آقا بیان و یه چیزی از مون بخوان ک به مذاقمون خوش نیاد،،،باید چیکارکنیم،،،میتونیم خودمونو بذاریم زیر پا و حرف آقا رو اطاعت کنیم؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از زمان پیامبر تا حالا میگن به زودی  فکر کنم هنوزم زوده

زمان پیامبر مگه حضرت مهدی عج بدنیا اومده بودن؟!  یا شما هیچی در این‌باره نمیدونی؟!

یا داری مسخره میکنی...

درمورد احتمال اول که بهتون پیشنهاد مطالعه میکنم 

درمورد احتمال دوم هم اگر درست باشه براتون آرزوی کمی شعور...😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم هیچ وقت نگفتن به زودی،،تا سال۲۵۵هجری قمری ائمه دیگه در قید حیات بودن ولی مردم قدر ندونستن ،،ال ...

گاش درکمون برسه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم هیچ وقت نگفتن به زودی،،تا سال۲۵۵هجری قمری ائمه دیگه در قید حیات بودن ولی مردم قدر ندونستن ،،ال ...

چقدر عالی و کامل توضیح دادین 👌👌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
چقدر عالی و کامل توضیح دادین 👌👌

فدات😘😍

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زمان پیامبر مگه حضرت مهدی عج بدنیا اومده بودن؟!  یا شما هیچی در این‌باره نمیدونی؟! یا داری مسخ ...

عزیزم شما که ادعات میشه واقعا روایاتی که از پیامبر یا امام علی در این باره هست به گوشتون نرسیده?

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
زمان پیامبر مگه حضرت مهدی عج بدنیا اومده بودن؟!  یا شما هیچی در این‌باره نمیدونی؟! یا داری مسخ ...

در مورد احتمال اولتون باید بگم سالها نشریه مورد علاقه من ماهنامه موعود بود که معتبرترین نشریه در این زمینه بود و بعید میدونم شفیعی سروستانی حرف بدون سند چاپ کنه

در مورد احتمال دوم هم عادت کردم قشر شما همواره بدترین احتمال رو راجع به امثال ما بده! شما باشعور مابیشعور

شما شیرموز ما اب حوض 😊

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

امام زمان ظهور کنه خارجیا چی میشن ؟😕مثلا اگر الان ظهور کنن مثلا ترامپ چه بلایی سرش میاد؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹