2777
2789
عنوان

همه بخونن لطفا( با شعور باشید)

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا

آدم قلبش تو دهنش میزنه با خوندن این مطالب ترسناک

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اولا کی گفته از خودمون درمیاریم؟؟ درضمن کسی مجبور نکرده که وارد شن وارد نشن

تاپیک نزنید

خودتونم باردار باشید و بترسید و برای سلامتی بچت بد باشه بازم اینقدر خودخواهانه حرف میزنید؟

وای منم الان یه مرد بدون سر دیدم از کنارم رد شد. خون آشام بود میخواست منو بکشه. هه هه هه هو هو هو عو

اون شوالیه بی سر هست نه خون اشام  

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
دستمو از زیر پتو بیارم بیرون خطری نداره؟؟؟🤚🏻😂

اگه فقط دستت باشه نه خخخخ من که الان کلا پتو کشیدم رو کله م پامم چسبوندم به پا شوهرم که اگه جن خواست ببرتم نتونه 😆😆😆

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
تاپیک نزنید خودتونم باردار باشید و بترسید و برای سلامتی بچت بد باشه بازم اینقدر خودخواهانه حرف میزن ...

من خودم بچه دارم عکسشم پروفایلمه تو زمان بارداریمم اینجا بودم از چیزیم که بدم میومد وارد نمیشدم شما نمیتونی کسیومجبور به کاری کنی دیگه هم ریپ نکن خانم

اگه فقط دستت باشه نه خخخخ من که الان کلا پتو کشیدم رو کله م پامم چسبوندم به پا شوهرم که اگه جن خواست ...

من کلا از اتاق جمع کردم اومدم وسط پذیرایی خودمو پتو پیچ کردم نفسم کم اوردم هیییچ جایی رو نگاه نمیکنم😂😂😂

همیشه بگرد ببین پیش کی میتونی بلند فکر کنی...این یعنی حس خوب 😍😁
از کجا فهمیدید خونتون جن داره؟؟؟؟؟؟؟؟

از اینکه اب میرختیم توی قالب یخ ک بزاریم توی فریزر تا سرمون رو برمبگردوندیم خالی بودن یا اینکه لباسامون گم‌میشد بعدا توی سطل زباله یا توی ظرف گریس پیدا میشدن با اینکه اب مبرختن یا گلدونا تکون میخوردن یا در میزدن درو میبستیم دوباره در میزدن باز میکردن....

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه