2777
2789
عنوان

همه بخونن لطفا( با شعور باشید)

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
از اینکه اب میرختیم توی قالب یخ ک بزاریم توی فریزر تا سرمون رو برمبگردوندیم خالی بودن یا اینکه لباسا ...

یا خدااا چه وحشتناک😨😨😨

به اونایی که میتونن به هیچی فکر نکنن حسودیم میشه
اگه تنها بودم که الان روح من کنارت بود از ترس مرده بودم😂نه مامان و بابام هستن ولی همین تنها خوابیدن ...

من جای تو بودم میرفتم وسط بین مامان بابام میخوابیم 😁

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد موقعست اخه😂 خدتیا شوهرمو بده بیادش من تنهام میترسم

شب جمعه ست دیگه 😂😂اهان پس نترسیم چون شب جمعه ست جن ها حتما در آغوش همسراشونن حوصله گابازی ندارن بیان ما رو بترسونن 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
شب جمعه ست دیگه 😂😂اهان پس نترسیم چون شب جمعه ست جن ها حتما در آغوش همسراشونن حوصله گابازی ندارن بی ...

ارههه پیگه خداااکنه بخاطر امشب کاری بمون نداشته باشن من از فردا خودمو کلا میپیچم توی پتو الان بازم حس میکنم امن نیست😂😂

همیشه بگرد ببین پیش کی میتونی بلند فکر کنی...این یعنی حس خوب 😍😁

من خودم ادمیم فوق العاده ترسو. جسارتا حموم ک برم اینقدر باید دیوارارو سقف رو نگاه کنم اصلا نمیذارم بخاربزنه حموم رو یا چشامو ازترس نمیبینم همیشه پنجره حموم نصف بازه در حموم نصف بازه.یا قبلا میرفتم سرویس باید همش نگاه میکردم ک مبادا ...😕کلا شدید ترسوهسم شدیدددد واسه همین ت بیشتر ازاین تاپیکا ک ازاین چیزا میحرفن نمیرم درحدی ترسوهسم ک تاپیک ب اسم... ببینم تا چن ساعت درگیرم.

اره خیلی تابلو بود باردارا واقعا گناه دارن، خیلی خوف ورشون میداره

خدایی شاید راست گفته باشه من باور میکنم چون خواهرمم همین اتفاقا و خیلی بدترش براش پیش اوم طوری که دیگع قصد کشتنشو داشتن ولی با دعا و قران رفع شد خیلی به سختی

خدایی شاید راست گفته باشه من باور میکنم چون خواهرمم همین اتفاقا و خیلی بدترش براش پیش اوم طوری که دی ...

عزیزم، خواهر شما قطعا تو اون لحظه دنبال این نبود که بیاد نی نی سایت تاپیک بزنه، ریپلای کنه

من گفتم هست و نیست تعریف نکنیم، زن باردار و ادمی که اضطراب داره میترسه