2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم رو شد برام، شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 63 پست

چرا دخالت میکنی تو کارای مردونه .؟این کارتون دقیقا مثه این میمونه ایشون بیان تو اشپزخونه بگه سبزی غذات کمه گوشتش زیاده بعدم قابلمه رو پخش زمین کنه و ازخونه بزنه بیرون 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو خودت یه زن عاقل و بالغ ک تواین جامعه کوفتی همه داریم زندگی میکنیم خدایی فکرکردی با یک تومن میشه زندگی کرد؟؟؟اتفاقا اونموقع ک شوهرت گفت یه تومن یهشون میدم باید تو فکرمیرفتی ن اللن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

احتمالا شوهر شما ازوناس ک دوس نداره مسائل مالی و کاریشو با خانواده در میون بزاره...اگر شمارو ساپورت میکنه و اوکی این چه مشکلی هست آخه؟نپرس ازین به بعد چه فرقی داره خدایی

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍

به نظرم منطقی بپرس اول ازش چرا دروغ گفته اگه جواب قانع کننده ای نداد بهت اونوقت برخورد جدی کن

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
من قبلا یکی از کارمنداش بودم و اومدم بیرون از اون شغل، حالا شاید میترسه دوباره برگردم!

خب دروغش در هر صورت زشته اما با صحبت حلش کن مسافرتتو برو 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

وقتی یکی دروغ میگه باید ببینی از اول اینجوری بوده یا نه

کسی که از اول دروغ میگفته بابت هر چیز ساده ای که نه به نفعشه نه ضررش فقط بی دلیل دروغ میگه بیماره و باید درمان شه

ولی کسی که دروغگو شده توی رفتارهای خودت بگرد ؛ ببین چی باعث شده تا از اینکه بهت حقیقت ها رو بگه ، بترسه

شاید یکی دو بار وقتی راستش رو گفته به شکلی پدرشو در آوردی اینم از ترس دروغ میگه 

آیا آرام و منطقی حرف زدن کاری رو از پیش نمیبره که میخوای قهر کنی و مسافرت رو کنسل کنی؟

راجع به دروغای مالی شوهرم بارها آروم حرف زدیم ولی باز باهام روراست نیست انگار میترسه پولاشو غارت کنم!

اگه جای من بودی حالت بدتر از الان من بود وقتی حتی موجودی حساباشو بهت دروغ بگه!!!

همسر من هم یک دوست داره ، بس که زنش تو کاراش دخالت کرده ، هم کارهاشو ازش مخفی کرده و هم حقوق دریافتیشو.

درصورتیکه که کل حقوق شوهرم دست منه و خوذش می‌ریزه به حساب من . 

عزیزم خودت با رفتارات و کارهات ، باعث این رفتار همسرت شدی .

کمتر تو کاراش دخالت کن تا دروغ نشنوی . 

احتمالا وقتی هم راست گفته ، با برخورد بد شما روبرو شده ، ترجیح داده دیگه چیزی نگه . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خواهش منطقی باش ،،تو چکار حقوق کارمندای بدبخت داری ؟؟؟؟

خب من شریک زندگیشم، نباید حقیقتو بدونم؟ این پول از زندگی من داره به اونا داده میشه، خیلی غیرمنطقیه حرفم؟