شوهرم چند روز پیشکه ازش پرسیدم حقوق کارمندای جدیدت چقدره گفت یه تومن، حالا الان آگهی استخدامشو دیدم زده ۲میلیون و هفتصد تومن ، تازه یه دیقست فهمیدم بهم دروغ گفته، خیلی عصبانیم، به نظرتون چجوری بهش بگم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین و به شوهرتون چی میگفتین؟ فردا هم میخواسنیم بریم شمال میخوام کلا مسافرتو به هم بزنم برم خونه بابام!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا لابد از بس هوچی بازی درمیاری سر هر بحثی بهت نمیگه خیلی وقتا ما زنا بارفتارمون مردو دروغگو میکنیم بعدم عزیزم حق داشته خدایی الان2700پولی نیس به کارمند بدی واقعا انتظار داشتی یک ملیون بده
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
کسایی که میخوان حرف پز و شغل و حاشیه ی مطلبو بپرسن بهتره برن بیرون، من الان حالم بدتر از اونه که بخو ...
خواهش منطقی باش ،،تو چکار حقوق کارمندای بدبخت داری ؟؟؟؟
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن