2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم رو شد برام، شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 63 پست

آیا آرام و منطقی حرف زدن کاری رو از پیش نمیبره که میخوای قهر کنی و مسافرت رو کنسل کنی؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقش اینه که الان کلا بهش اعتماد ندارم همش فکر میکنم بقیه حرفاشم دروغه

نیازی نیست بری خونه بابات باهاش صحبت کن دلیل کارشو بپرس

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

وا لابد از بس هوچی بازی درمیاری سر هر بحثی بهت نمیگه خیلی وقتا ما زنا بارفتارمون مردو دروغگو میکنیم بعدم عزیزم حق داشته خدایی الان2700پولی نیس به کارمند بدی واقعا انتظار داشتی یک ملیون بده 

حقوق ملتو چکار داری؟

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
فرقش اینه که الان کلا بهش اعتماد ندارم همش فکر میکنم بقیه حرفاشم دروغه

دروغی که نه سود نه زیان برات داره خودتو اذیت نکن. البته شاید بدون پول بیمه به شما گفتن

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم
مسافرتو برو بیا بعد دعوا کن حیفه تاپیک آخر منو بخون 😢😢😢

ببین من تا حالا بالای میلیونها بار رفتم مسافرت ولی دلم کنارش خوش نیست بخاطر همین دروغها، اصلا برام مهم نیست که مسافرت به هم میخوره

کسایی که میخوان حرف پز و شغل و حاشیه ی مطلبو بپرسن بهتره برن بیرون، من الان حالم بدتر از اونه که بخو ...

خواهش منطقی باش ،،تو چکار حقوق کارمندای بدبخت داری ؟؟؟؟

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن