2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی. ایشالا که مشکلاتت حل میشن عزیزم نگو بدبختی😔

😔😔😔😔😔😔حل نمیشه بخدا حل نمیشه بسکه صب تا حالا بشون فک کردم و غصه خوردم دارم میترکم مگه من چیکار کردم این بشه زندگیم😔

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
استارتر چجوری فانتزیات دقیقا همونی شد ک میخاستیییییییی؟به ماهم بگو خخخ

به خدا شانسی بود.. حتی بگم اولین خواستگاری بود که  بابام اجازه داد بیان خونمون!😂😂😂

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
😔😔😔😔😔😔حل نمیشه بخدا حل نمیشه بسکه صب تا حالا بشون فک کردم و غصه خوردم دارم میترکم مگه من چیکار ...

عزیز دلم ناراحتیتو درک میکنم چون منم مطمئنا مشکلاتی تو زندگیم دارم که باعث میشه غصه بخورم ولی اینجا نمیگم.. اومدم یه گوشه از چیزی که حالمو خوب میکنه میگم. شما هم همینطور به نقاط مثبت زندگی و همسرت فک کن

عزیز دلم ناراحتیتو درک میکنم چون منم مطمئنا مشکلاتی تو زندگیم دارم که باعث میشه غصه بخورم ولی اینجا ...

چ خوب گفتی واقعا هممون ی نقصایی داریم.اما دوستمون هم راس میگه بعضی مشکلات زورشون ازما بیشتره

من صداقت برام خیلیییی مهم بود، شوهرم اگرم بخواد بلد نیست دروغ بگه، دست و دلبازی و مهربونیش، آرامشی ک ...

آخی همون آرامش مهمه که دارین عزیزم.. خوشبخت بشید

چ خوب گفتی واقعا هممون ی نقصایی داریم.اما دوستمون هم راس میگه بعضی مشکلات زورشون ازما بیشتره

درست میگی عزیزم ولی تا این مشکلا نباشن که ما نمیتونیم قدرتمونو محک بزنیم☺