2777
2789

خاطره زایمان طبیعی

سلام به همه خانم های عزیزم .... اومدم خاطره ی زایمان طبیعی ام رو براتون تعریف کنم .

مهر سال ۹۷ جواب  آزمایشم بعد از ۵ ماه اقدام مثبت شد خیلی خوشحال بود.. از همون اول بارداری لکه بینی داشتم ک با شیاف کنترل می کردم هفته ۱۶ بارداری بودم درست شب یلدا بود.... از مهمونی خونه خواهر شوهرم برگشتیم و خوابیدم ساعت ۲ نصف شب با درد پریود از خواب بلند شدم و دردم زیاد و زیادتر میشد تا رفتیم بیمارستان ۲ ساعت بعد بچه ام سقط شد😭😭😭😭😭 اینجا رو تعریف کردم  که بگم چطوری فهمیدم درد زایمان طبیعی چطور شروع میشه... سه ماه بعدش باردار شدم زیر نظر پزشک روزی ی دونه هپارین میزدم از همون اول ... بازم ب لکه بینی دچار شدم و جفتم پایین بود سوزن پروژسترون و شیاف استفاده می کردم با استراحت نسبی تو انومالی فهمیدم نی نی ام دختره و تاریخ زایمان هم ۲۰ تا ۲۵ آذرخیلی خوشحال بودم.... روزها می گذشت و هرچی ب تاریخ زایمان نزدیک تر می شدیم بیشتر استرس می گرفتم شبا خواب می دیدم دارم زایمان طبیعی انجام میدم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاسهای اموزش زایمان طبیعی ک بهداشت محله امون گذاشته بود رو رفتم خیلی ب درد می خوره ب نظرم شما هم برید. تو اینستا گرام هم فیلم های زایمان طبیعی و پیج نیلوفر معظمی رو فالو کرده بودم خیلی  ب دردم خورد باعث شد ذهنم ب زایمان طبیعی آماده بشه و ترسم کمتر گاهی موقع ها از اینکه از زایمان طبیعی نمی ترسیدم نگران میشدم...

همش ب خودم تلقین می کردم من می تونم وقتی دردم میگیره و میرم زایشگاه میگن چهار سانتی.....

از هفته ۳۷ پیاده روی رو آروم آروم شروع کردم تو روزهای آلوده ک نمی تونستم برم بیرون روی توپ می نشستم تا سر نی نی بیاد تو لگن هفته سی و هفت رفتم دکتر و دکتر با سونوگرافی گفت سر بچه نزدیک لگنه و موقعیتش خوبه .و روز ده آذر رو گفت بیا و اس معاینه لگن... جوشوندنی ک کلاس گفته بود رو شروع کردم ب خوردن... خاک شیر با عسل می خوردم و جوشوندنی تخم گشنیز...ششم آذر بود و تولد مامانم با داداشم هماهنگ کردم ک بریم؟ خرید تولد برای مامانم اما چون من کار دارم تولدش رو جمعه میگیریم... شب هفت آذر بود پهلوی راستم عجیب درد می کرد.هفته سی ونه باردار داری بودم ... ب شوهرم گفتم گفت طبیعیه دردهای ماهه دیگه.... رفتم حموم و پهلوم رو ماساژ دادم ارو گرفت و رفتم خوابیدم ساعت س از شدت درد بیدار شدم ... دیدم انگار منظمه و داره زیاد میشه تکنیک های تنفسی رو ک تو کلاس یاد گرفته بودم خیلی کمک میکرد و دردم رو آروم می کرد..شوهرم رو بیدار کردم و وسیله هام رو ک از قبل آماده کرده بودم گذاشتیم تو ماشین مادر شوهرم از قرآن ردم کرد و دنبالم مامانم رفتیم بیمارستان....وقتی معاینه شدم گفتن ۵ سانتی و تا دو ساعت دیگه زایمان میکنی لباس های زایشگاه رو ک پوشیدم توی دلم خالی شد و ترسیدم و ب مامانم گفتم بریم؟ خونه من آماده نیستم😅😅😅😅

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

لایک پلیز

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

زنگ زدن دکترم اومد ...  پیش رفتم خوب بود اما چون سر بچه پایین نبود مدام اسکات میزدم دیدم بلند برمیداشتم از این گاز کاهش درد ها هم بهم داده بودند ک بنظرم فقط آدمو منگ میکنه .... ساعت ۵ بود ک فول شدم اما سر بچه هنوز پایین نیومده بود دکتر و ماما موقع زور زدن میفتادن  روی شکمم و فشار میدادن هنوز همه گوشتهای شکمم درد میکنه😭😭😭

بعد از نیم ساعت زور زدن درست ساعت ۶ صبح گندم خانم عشق من و باباش ب دنیا آمد با وزن ۲۵۰۰ خونریزی بخاطر هپارین زیاد بود بخیه هم نمی دونم چن تا خوردم.... اما از زایمان راضیم بااینکه جای بخیه هام میسوزد  و گوشت های شکمم درد میکنه همین ک ب صورت بچه ام نگاه می کنم همه چیز یادم می ره ان شاالله قسمت همه منتظرا.....

آمادگی خیلی مهمه اگه ذهنتان رو آماده کنید زایمان طبیعی غول نیست و شما از پیسش برمیاید شرمنده اگه طولانی شد...

ولی خانم باردار خودتون رو برای شب بیداری و آرزوی یه خواب راحت آماده کنید