2777
2789
عنوان

چن شبه همش خواب وسایل سبز میبینم

6144 بازدید | 15 پست

مم حامله م سه شب پیش تو خواب کلی سطل سبز رنگ بود پریشب یه لباس سبز مخمل و دیشب کفش سبز رنگ.به تعبیر خوابم چندان اعتقادی ندارم اما برام عجیبه همش خواب وسایل سبز میبینم.بنظرتون ینی چی؟!

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت خوبه که

واقعا؟نمیدونم چرا اینقد سبزاش یادم میمونه بعد اصلنم بهش فک نکردم اما دوباره فردا شبش میبینم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من تو باردارى وقتى هم دلم دختر مى خواست هم پسر وسايلو سبز گرفتم شايد شما هم مثل من دودلى😁

شایدم همینه😉😁

شاید معنی خوبی میده اخه رنگ سبز نماد نشاط  و سرزنده شدنه درکل

خداروشکر

ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﻳﻨﺪ:

ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ, ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺮ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺑﺮﻛﺖ ﻭ ﻋﺰ ﻭ ﻇﻔﺮﻭﺳﺮﺑﻠﻨﺪﻱ ﻭ ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﻭ ﺩﻳﻦ ﭘﺎﻙ ﺑﺎﺷﺪ, ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﺍﻫﻞ ﺑﻬﺸﺖ ﺍﺳﺖ.

ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﺳﻴﺮﻳﻦ ﺑﺼﺮﯼ ﮔﻮﻳﺪ:

ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﺍﺯ ﺟﺎﻡ ﻫﺎ ﻭ ﻏﻴﺮ ﺁﻥ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺭﺍ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻳﻦ ﻭ ﺩﻧﻴﺎ, ﻭ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺻﻼﺡ ﺑﻮﺩ

ﻳﻮﺳﻒ ﻧﺒﯽ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﻳﺪ:

ﺩﻳﺪﻥ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﭼﻴﺰﯼ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺮﻣﺘﺶ ﺯﻳﺎﺩ ﺷﻮﺩ

ﺩﻳﺪﻥ ﺁﺏ ﺳﺒﺰ ﮔﺸﺘﻦ ﻋﻴﺶ ﺑﻮﺩ

ﻣﻨﻮﭼﻬﺮ ﻣﻄﻴﻌﻲ ﺗﻬﺮﺍﻧﻲ ﮔﻮﻳﺪ:

ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﺗﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﻧﮕﻲ ﺧﺎﺹ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻧﻤﺎﻳﻴﻢ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺁﻥ ﭼﻴﺰ ﻣﺤﻮﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻫﺎﻳﻲ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﺩ. ﺳﺒﺰ ﺧﺮﻣﻲ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﻲ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺳﺮﺥ ﻭ ﺳﺒﺰ ﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺗﻲ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺁﻥ ﺑﺎ ﻣﻌﺒﺮ ﺍﺳﺖ.

رنگ سبز در لباس و سایر چیزها برای زنان و مردان خیر و راستی در امور دین و دنیاست

مرسی دوستم

عزیزم شما بچتون جنسیت چی هست ؟منم خواب لباس سبز میینم

دختره عزیزم.الان یادم اومد زمانیکه یکی از اشناهامونم دختر باردار بود اونم خواب وسایل سبز میدید