2777
2789
عنوان

پایین اومدن وزن بعد از زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
مرررررسی عزیزم کوهی از تجربه رو در اختیارم گذاشتی پس تا زمانی که مث پریود بود نمیرم.... خود بیمارست ...

قربونت عزیزم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی. آره داره. خوده دکترت میفرسته دوش بگیری. وقتی درد داشتی دستاتو بذار لبه تخت و حالت نیم خیز بشین هم درد کم میشه هم کمک میکنه زودتر زایمان کنی. اینارو خوده پرستارا بهت میگن عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا افتضاح شدی تو که خوب لاغر کردی؟؟بعد زایمان میرفتی پیاده روی؟؟؟احتمالا پیاده روی زیادی خونریزیت و ...

شدم پنجاه هفت کیلو سینه هام شد اندازه لیمو.ترش.ولی بشدت شکم و پهلو رفت تو علاوه بر چروکای افتضاح و فراوون پوست شکمم شل و اویزون بود تموم بدنم سینه رون بازو شکم پهلو شد پر از خط و ترک.الان حاملم شدم شصت یک.قابل تحملترهستش

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
شدم پنجاه هفت کیلو سینه هام شد اندازه لیمو.ترش.ولی بشدت شکم و پهلو رفت تو علاوه بر چروکای افتضاح و ف ...

فک کنم اگه ورزش میکردی پوستت شل نمیشد.دخترخالم ۷۸ کیلو بود ۳ ماه ورزش و شنا و رژیم گرفت. شد ۵۰ کیلو. پوستشم مثه آینه صافه صاف. خیلی خوب شده 

ووووی پس دغدغه زیاد لاغری هم باید داشته باشیم...ماها دیگه عین سابق نمیشیم....😢

من چون نی نی رو از دست داده  بودم هیچی نمیخوردم توی شبانه روز فقط غذام چای سیگار بود ساعتها راه میرفتم.پناهندم ایران نیستم هررور میرفتم ادارات مختلف هم برای کمک دولتی هم برای شکایت.چون بخاطر خطای پزشکی بچم اسمونی شدشدم.اخرشم غیر مستقیم گفتن اگه خون بها بخام اخراجم میکنن از خون بچم گذشتم فقط نفرین میکنم اون دکتر کثیف رو.وقتی واسه ورزش و شاد بودن نداشتم.رورگارم با گریه گذشت

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده