الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند کیلو اضافه وزن داشتی. من بخاطر دخترم اصلا بیرون نمیتونم برم. فقط کار خونه زیاد میکنم. تحرکم همون ...
من نود کیلو بودم خخخخ.شدم پنجاه هفت.البته نی نی من بهشتی شد نشد شیر بدم بهش.همش هم هررور کیلومتری پیاده روی میکردم .وحشتناک هم خونریری داشتم اصلا قط نمیشد مداوم بود بعد پنجاه روز شد لک و تمام
من کار خاصی نکردم.یهو سی سه کیلو ورن کم کردم.عین بادکنک که بادش خالی میشه شدم افتضاح.فقط وحشتناک پیا ...
چرا افتضاح شدی تو که خوب لاغر کردی؟؟بعد زایمان میرفتی پیاده روی؟؟؟احتمالا پیاده روی زیادی خونریزیت و زیاد میکرده..و خود خونریزی باعث لاغریت شده...بعد که لاغر کردی مث قبلن شدی؟؟یا نه با سینه های شل و ول و اویزون و شکم اویزون و نرم مواجه شدی؟؟؟
خوبه خداروشکر. تو ۷ ماه اول غذا زیاد میخوری. من خیلی غذا میخورم
نه معمولی میخوردم اصلا اینجوری نبودم که ضعف کنم، شما سعی کن بیشتر میوه و سبزیجات و لبنیات مصرف کنی هم شیرتو زیاد میکنه هم معدتو پر میکنه ولی اصلا تا 6 ماهگی به فکر رژیم نباش
آقا توروخدا بگو زایمانت چجور بود چون هم وزن من بودی میپرسم...طبیعی بودی؟؟؟ مامانا که الکی میگن راحت ...
من ۷ صبح دردم آروم آروم شروع شد. ۱۲ ظهر رفتم بیمارستان. ماما معاینه کرد ۱ سانت باز شده بودم. برگشتم خونه همش راه رفتم دوش گرم گرفتم. ولی دردم داشت بیشتر میشد. ساعت ۵ تو بیمارستان بستری شدم ۳ سانت باز شده بودم. ساعت ۶ کیسه آبمو پاره کردن. ولی دردم خیلی بیشتر شد. از ۶ تا ۸ شب همش دکترو پرستارم معاینم کردن خیلی درد داشت معاینش ولی قابل تحمله. ساعت ۸ شب ۱۰ سانت باز شدم. و ۸:۲۰ دیقه دخترم بدنیا اومد. اصلا نگران نباش دردش قابل تحمله. فقط پیاده روی زیاد برو یکماه آخرت
مرررررسی عزیزم...درد ت خیلی طول کشیده ها....خودشون گفتن برو خونه؟؟ دوش میگرفتی دردت کم میشد؟ پس تا ...
آره دکترم گفت بمون خونه راه برو دوش بگیر که هم رحمت بازشه هم دردت کم شه. تو بیمارستانم بری بهت میگن دوش بگیر. دردم از صبح تا ۱۲ ظهر مثه پریودی بود کم بود. درد شدیدم از ۴ عصر شروع شد تا ۸