2777
2789

یبار رفته بودیم با خانواده پیک نیک ، توی دل طبیعت ، اونجا حشره و جک و جونور زیاد بود ، من ترسیدم خواستم مثلا به مادر شوهرم بگم بیا مواظب همدیگه باشیم که حشره ها بهمون نزدیک نشن ، مثلا اومدم کل اینو تو یه جمله خلاصه کنم بلند بهش گفتم بیا من جلوی تورو نگاه میکنم تو هم پشت منو نگاه کن...😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بچه بودم رفته بودیم خونه ی عموم . اون همه ی خواهر برادرامو بوسید تا اومد سمت من روبوسی کنه چون از همون بچگی از روبوسی خوشم نمیومد واسه این که عموم و قانع کنم گفتم اصلا چرا مامانمو نبوسیدی منم بوس نمیدم بهت

چند سال پیش که هنوز چشمامو عمل لیزیک نکرده بودم عینکمم نزده بودم داشتم از سر کوچه میومدم دیدم دختر همسایه مون وایساده جلو درشون چنان از همون دور تحویلش گرفتم وقتی رفتم نزدیکش دیدم یکی دیگه س