من 5 ساله ازدواج كردم شاغل هستم و ساعت كاريم زياده وقتي ميرسم خونه ديگه نا ندارم. رابطه ما نهايتا آخر هفته ست اونم گاهي بدلايل مختلف نميشه... طول هفته واقعا خودم جونشو ندارم البته همسرم هم پيگير نيست. با اينكه تو دوران نامزدي و اوايل ازدواجمون خيلي گرم بود الان تقريبا يه آدم سرد شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي ...
عزیزم الانم خیلی دیر نشده بیخیال کار . من مخالف صد درصدی شاغل بودن زن هستم زن خدا برای کار نیافریده باید بشینه تو خونه ب قر و فرش برسه تفریح و گردش و مسافرتش برسه والا
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫