2777
2789

سلام دوستان 

من 5 ساله ازدواج كردم شاغل هستم و ساعت كاريم زياده وقتي ميرسم خونه ديگه نا ندارم. رابطه ما نهايتا آخر هفته ست اونم گاهي بدلايل مختلف نميشه... طول هفته واقعا خودم جونشو ندارم البته همسرم هم پيگير نيست. با اينكه تو دوران نامزدي و اوايل ازدواجمون خيلي گرم بود الان تقريبا يه آدم سرد شده 

فكر ميكنم اگه شاغل نبودم اينطور نميشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرو سرکار :/

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

نمیدونم.منکه شاغلم نیستم ولی شوهرم خیلی سرده

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

قطعا اگه شاغل نبودی فرق میکرد 

اتفاقا باهاش حرف بزن بگو سرکار میرم رابطمون اینجوری شده وگرن من تورو دوس دارم و بهت میل دارم 

الانم که اوضاع خرابه زنوشوهر باید باهم کار کنن 

اگه رابطه جنسی ندارین لااقل درموردش حرف بزنین 

حذفش نکنین

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

یکی از دوستای منم همینجوره 

شوهرش بهش خیانت کرد 

نمیخوام بگم شما هم همینجوره خدایی نکرده 

ولی مردا خیلی بد شدن و هار 

زن خراب هم که ریختههههه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

بله خب خیلی فرق میکنه شما وقتی شاغل نباشی مثلا انرژیت خیلی زیاده و در طول روز کارای خونتو میکنی حمام میری باشگاه میری ب خودت میرسی وقتی شوهرت میاد هم انرژی داری هم مرتبی هم کارس نداره و حال و حوصله داری و ب اونم انرژی میدی ولی در غیر اینصورت تا شما بیای خونه ی دوش بگیری غذا درس کنی تمیز کنی دیگ چشات اصن باز نمیسه

حیوان مورد علاقم: اکسم

اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي كردم. خونمون مرتب بود. ميتونستم شبا ديرتر بخوابم و فرصت .. داشتيم يا صبح ها قبل اينكه بره سركار... من ادم موفقي هستم تو كار اما حس ميكنم زندگيم رو در ازاش دادم

مگه صبح تا شب هستی؟اگه واقعا به زندگیت لطمه میزنه نرو،درکت می‌کنم خیلی سخته بیای خونه نا نداری آدم باید یه دوش بگیره یه آرایش کنه حتی اگه کار خونه نباشه،بعد توقع دارن بهترین باشی تو همه چی،خودت پیش قدم شو