2777
2789
عنوان

به نظر شما شاغل بودن خانم ها رو حس ج ن س آقايون تاثير گذاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال ندارم راستش میخام نخواد اصلا ما توی اقدامیم اخرین بار 10 آبان رابطه داشتیم دیروز رفتم اپیلسیو ...

یعنی واقعا یه ماهه با هم نبودین. بابا بشین با شوهرت صحبت کن اینجوری که نمیشه

یعنی واقعا یه ماهه با هم نبودین. بابا بشین با شوهرت صحبت کن اینجوری که نمیشه

دیشب کلی صحبت کردم و گریه کردم

امروز سرکار تابلو هس چشمام

عاشقمه ولی سرده

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

[QUOTE=114096272]اينايي كه گفتين همشون پول ميخاد 

قرار نیست ک همچی لاکچری باشه ساده هم میشه لذت برد از زندگی.. اصلا پولم ک نباشه لاقل تو خونه میشه با خیال راحت و اعصاب اروم لازم نیست صبح ساعت 5بیدار شه ناهار بذاره ظهر خسته و کوفته از سرکار بیاد میزبچینه و ظرف و جارو .. حداقل تو خونه خودش میخابه تا ظهر بعد پا میشه کم کم ریلکس کاراشو میکنه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
[QUOTE=114096272]اينايي كه گفتين همشون پول ميخاد  قرار نیست ک همچی لاکچری باشه ساده هم میشه لذ ...

زندگي يه نواخت و بي ارزش ميشه زنم نياز داره احساس مفيد بودن بكنه تو زندگيش

ديگران راقضاوت نكنيم.
اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي ...

قطعا شاغل بودنت تاثیر داره تو رابطه ج ن سی تون 

اما در کل تو نامزدی و اوایل ازدواج میل بیشتره و تو سالهای بهدی کمتر میشه .‌و نمیشه گفت فقط به خاطر کار شماست 

اما شما می تونی یه مدت اگر می تونی ساعت کاریتو کمتر کنی و اگر هم‌نمی توتی از خودت مایه بزار و عصر که میایی سریع یه دوش بگیر و به خودت برس و با شوهرت خوش و بش کن و .... ببین اوضاع فرق می کنه و همسرت تمایل نشون میده یا نه و رابطه تو بیشتر میشه یا نه 

اگر بهتر شد که مطمئن بشو به خاطر شغلت هست و خستگی 

اگر نشد که ظاهرا همسرت هم‌همین قدر میل داره 

در ضمن با همسرت هم صحبت کن در این مورد