2777
2789
عنوان

به نظر شما شاغل بودن خانم ها رو حس ج ن س آقايون تاثير گذاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 60 پست

والا با همه جور داستانی  درباره خانم های شاغل توسایت مواجه شده بودیم جز این یکی 

از جمله چروک میشین پیر میشین عصبی میشین بالاسربچه هاتون نیستین ریحانه نیستین ملکه نیستین  و امثالهم که البته کسی که این حرفا رو میزنه دلیلش کاملا مشخصه چیه 😂😂

خیر ربطی نداره کیفیت رابطه تون به میزان تمایل و ارتباط عاطفیتون مربوطه اون اختلافاتی که احتمالا باهمدیگه دارین میتونین دلیل سردی باشه 

خانم های خانه دار هم خیلی خسته میشن درطول روز مدام که درحال استراحت نیستن کلی کار دارن اونم بی حقوق وسنوات و بیمه عمر 

بعدم اگر اینطوری فکر میکنین بمونین خونه هم برای زندگی مشترکتون بهتره و حس بهتری دارین هم تواین اوضاع وانفسای اشتعال جاروبرای یه ادم با انگیزه تر و مشتاق تر خالی میکنین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كار و درامد خوبي دارم همسرم هم مثل منه تقريبا 

اما حس ميكنم وقتي يه زن كار ميكنه و موقعيت اجتماعي خوبي داره يجورايي برا همسرش ديگه يه زن نيست يه رقيب ميشه. همسر من يه مقدارم خسيسه مدام فكر اينكه اون چقدر پول داره پولشو چقدر خرج كرده چقدر داره ... بيتشر در اين موردا به من فكر ميكنه و ديگه من براش اون جنبه ها ي ديگه رو ندارم

اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي ...

به نظرم زنای شاغل تو خیلی کارا موفق ترن زنی که تو خونست همش کسله خسته اس حوصلش سر میرع نق نق میکنه دعوا میشه شما کلی پوئن مثبت داری تو این مورد هم شما پیگیر باش تا همسرت هم سر ذوق بیاد 

من چند روز قبل كه مرخصي گرفته بودم به خودم رسيدم و يه لباس جذاب و باز پوشيدم وقتي اومد اصلا توجه خاصي نكرد شبم رفت خوابيد منم گفتم من اين لباسو پوشيدم تو اصلا توجه نميكني برگشته ميگه چيزي نيست كه خارجي ها همه اينجورين!! تا حالا اصلا خارجم نرفته ها

خيلي ناراحت شدم

اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي ...

منم خونه ام نامرتبه خیلی وقت ها غذا نداریم ب خودم نمیرسم کمی چاق شدم

ولی شاغلم دگه 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

منم وقتی سرکار میرفتم اصلا جوووون واسم نمیموند . شبا باید ناهار فردا رو ردیف میکردمو بعدم دیگع غشششش و بیهوش زودتر از شوهرم میخابیدم . شوعرمم با اینکه گرمه ولی اجبار نمیکرد . وقتایی که تعطیل میشدم و خونه بودم همه چی رو نظم بود . خواب ،  غذا ،  رابطه اون موقع حس میکردم بیشتر بهم نزدیکتریمو زندگیمون بهتره . الان که ۸ ماهه کلا خواهر برادریم به خاطر بچه 😁

آخه من يه پسر سه ساله دارم تا اون بخوابه ما زودتر خوابيديم اما اگه خونه دار بودم روز نميخوابوندم و شب زودتر ميخوابوندمش يا حداقل صبح ها وقتشو داشتم ... بچه و شاغل بودن ديگه چيزي براي من نميذاره

من چند روز قبل كه مرخصي گرفته بودم به خودم رسيدم و يه لباس جذاب و باز پوشيدم وقتي اومد اصلا توجه خاص ...

تو مني يا من توام

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت