2777
2789
عنوان

کیا مثل من هرچی میخورن چاق نمیشن؟

3537 بازدید | 23 پست

سلام دوستای عزیزم 

من خیلی دوست دارم چاق بشم نمیدونم چرا اصلا نمیشم یعنی اگه بخوام چاق بشم فقط صورتم یکم تپل میشه بدنم سره جاشه اصلا اندامم طوری نیس که مثلا یکی بگه چرا انقد لاغری وزنم ۵۵ کیلو هست نسبت به سنم که ۱۶ سالم هست خوبه . ولی شوهرمم خیلی دوست داره چاق بشم البته در حد تپل شما راهکاریی چیزی ندارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان راستی استارتر  یه مورد دیگم بهش توجه کن اندامت ظریف باشه به سنتم میخوره الان این اندام وا ...

اره بنظره خودم که خوبه ولی مثلا ادم خسته میشه دیگه من پارسال ۵۱ بودم الان ۵۵ یعنی دیر به دیر وزنم میره بالا

والا اصلا چاق نشی هیچ جاش خوش شانسی نداره بعضی لباسا دوست داری بپوشی ولی سر میخوره میوفته زمین🤣

همون نشونه باکلاسی هست خواهر جان، اینکه لباس هم انقد جارختی داشته باشه تو تن که خوب نیست 😆😆😆😆

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
قدت چنده؟ منم دنیا رو بخورم چاق نمیشم وزنم همیشه ثابته  البته اندامم خوبه لاغر نیستم ما ژنت ...

قدم ۱۶۸ یا ۱۶۵ بین این دوتاس چون یه بار رفته بودم واسه قدم یکی از اینا رو گفت 

بعله مانکن😅