2777
2789
عنوان

خجالت میکشما ولی میگم دیگه چه کنم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 87 پست
ن من مینویسم نگاه نمیکنم فقط مینویسم🤣🤣🤣 من نمیدونم چکار کنم بنظرتون مثل همیشه باشم همونی باشم که ...

بذار به همین روال بره 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
همون با خواهرش سعی بیشتر باهاش باشی اگه میتونی بیرون اینا برید مثل تولد دعوتش کن همیشه در ارتباط باش ...

عروسی انشالله.

ولی من تاحالا عروسی قاطی نبودم روم نیست☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم😅 دوستم گله گل امیدوارم خدا همچین ادمیو بزاره سر راهتون باور کنید حرف که میزنه نگاش میکنم می ...

شوخی میکنم باو

من که ندیدمش

انشاا...هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
اخه من فست فودی نیستم. بعد زشته بگم بیا بریم مغازه داداشت. تو عروسی مطمئنن میبینمش دیگه. دوستمم ا ...

حالا میخوای تو عروسی تیپ بزنی بزن و لی خیلی وسط نرو خانومانه رفتار کن جلف بازی درنیاری همش وسط باشی 

بعدم کلا بزن به بیخیالی خیلی بری تو نخ ، نخ دادن ضایع میشه 

بعد اگه خدا خواست و بهم رسیدید میزنن تو سرت که حول بودی و ....

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
عزیزم همون عروسی کافیه تیپ خوشکل و سنگین نه خیلی لختی با موهای باز ساده و ارایش ملایم

قراره لباس دختر داییمو بگیم یه پیرهن بلندیه یه استینش لخته یعنی کلا نداره تیکه بالا پولکیه .

زیر سینه به بعدش مشکیه یه چاک داره از بغل خیلی شیک وایناس ولی من تاحالا پیش نامحرم لباس لختی اینجور نپوشیدم.

از اونور ن لباس پوشیده تر این دارم.

ن پول دارم بخرم.

بنظرتون لباسم خیلی لخته؟؟؟

دیدی دیدی توچشات سبزه🤨 من چشمو ابرو مشکیم. سبزه بانکم همه چیم بهم میاد ولی خاص وااااو نیستم . جذ ...

نه بابا،نگی این حرفو،خودتو جلوی خواهر ش بیتفاوت به عشق وعاشقی نشون بده،ولی دیگه نه اینجوری،

مثل من بعضی وقتاقاط میزنی نه؟  

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
دیدی دیدی توچشات سبزه🤨 من چشمو ابرو مشکیم. سبزه بانکم همه چیم بهم میاد ولی خاص وااااو نیستم . جذ ...

اصلا هم زرشت نیس اتفا قا به خودت افتخار کن گیر پسرای این دورو زمونه نمیا فتی اتفاقا منم سبزه ام اتفاقا این یکی تو الویت اول بود کی کسیو نداشتم دختر ساده ای بودم الان هم هستم 

نه بابا،نگی این حرفو،خودتو جلوی خواهر ش بیتفاوت به عشق وعاشقی نشون بده،ولی دیگه نه اینجوری، مثل من ...

من نمیدونم چی بگم‌چی نگم‌مشکلم اینه😐😁

همش به خودم میگم سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.

هول بودن و هیجان از کامنتات میباره دوستم 

یکم ی خودت مسلط باش بذار یه چند ماهی از دوستیتون بگذره

چند وقته مسشناسیش؟

منم ی زمانی تو شرایط شما بودم اما ن در این حد 

هفت سالی بود ک دوست بودیم و مثل خواهر بودیم و رقت و امد داشتم خونشون حتی و از خانوادشم خوشم میومد ادمای صمیمی و مهربونی بودن 

همین باعث شد دوست داشته باشم ک با داداشش ازدواج کنم اما علاقه انچنانی نبود فقط چون خیلی دوستمو مادرو پدر و خانوادشو دوست داشتم

بعدا فهمیدم اصلا ب داداشش نمیخورم

پس زیاد جو گیر نشو

و خدا هست ....
عروسی انشالله. ولی من تاحالا عروسی قاطی نبودم روم نیست☹☹

ایشالا ..اونجا هم سعی کن بیشتر قاطی پسرا نشی بیشتر به برادر دوستت توجه کنی 

هول بودن و هیجان از کامنتات میباره دوستم  یکم ی خودت مسلط باش بذار یه چند ماهی از دوستیتون بگذ ...

از خجالتمه اینطور مینویسم .

منم میرم اونجا نکه کار میکنم اصلا همه اینارو یادم میره.

الان یهو یادم افتاد دهنم درد گرفت از بس لبخند زدم بخدا گرمم شد پنجره وباز کردم😁