2777
2789
عنوان

خجالت میکشما ولی میگم دیگه چه کنم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 87 پست

وای یه آن دلم تنگ اون دو یه سال پیشم قبل از دردم( امضام) شد اگر کسی را دوست داری خودت تلاش کن براش شد شد نشد نشد فقط وابسته نشو  

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
ن من مینویسم نگاه نمیکنم فقط مینویسم🤣🤣🤣 من نمیدونم چکار کنم بنظرتون مثل همیشه باشم همونی باشم که ...

حالا بذار بشه خواهر شوهر یه پوستی ازت بکنه که نگو وو

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من بیخیال نشو فقط خودت به آبجیش بیشتر نزدیک کن 

چحوری

دوست ندارم مزاحم باشم .

نمیدونم چکار کنم معمولا حرفامون دور کاره همش.

خود دختره ادم سفت سختی نیستا مثلا امروز که گفتم تولدم 

هی گفت جدی کجا من عاشق دورهمیم کی به بچه ها میگی چقدر خوب افرین خیلی خوشحالم که قراره دورهم جمع بشیم.

اینجوریه.

ن من مینویسم نگاه نمیکنم فقط مینویسم🤣🤣🤣 من نمیدونم چکار کنم بنظرتون مثل همیشه باشم همونی باشم که ...

پس رو این حساب نمیخواد تو حرکتی بزنی اگه خواهره همون جور که گفته دوست داشته باشه خودش جور میکنه برا داداشش

پس عزیزم آروم آروم پیش برو عروسی که بناست برس گزینه خوبی اگه بنا باشه کاری کنی همون موقعست همون جو ...

مشکل من اینکه ارومم.

نمیدونم چکار کنم مثل بز نشستم هیچ حرکتی نمیکنم موندم☹

از کجا میدونی بعدا از داداششم خوشت بیاد وبا اخلاقش کنار بیای. الان کدوم خواهر وبرادر روحیات واخلاقا ...

حسم گفت

حسم دروغ نمیگه.

ببعد یا خوشم میاد یا نمیاد دیگه بازی نیست گیم اور بشم .

چکارا میکردی؟؟؟ رفتارت چطور بود؟؟؟ خیلی خوشکلی؟؟؟ من فقط جذابم وخوش اندام وگرنه لبای قلوه ای یا ب ...

من چشام سبزه همه میگن خوشکلی اما لاغرم من چون خواهرش همسایه مامانم اینا بود زیاد رفت و آمد میکردم هر خوبی که از دستم میومد میکردم یه روز داداشش منو دید منم اونو دیدم هر دو از هم خوشمون اومد بد خواهرش میدون من خیلی خوشم نمیاد از پسرا یه خواهرش اومد گفت داداشم از تو خوشش اومده شمارتو میخاد منم ندادم بد خودش قایمکی از خوشی خواهرش ورداشته بود بد چند روز زنگ زد گفت من از تو خوشم اومده و..

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
حالا بذار بشه خواهر شوهر یه پوستی ازت بکنه که نگو وو

عزیزمم😅

دوستم گله گل امیدوارم خدا همچین ادمیو بزاره سر راهتون باور کنید حرف که میزنه نگاش میکنم میگم خدا مگه میشه همه ما خلقت توباشیم یکی انقدر خانم وباشخصیت یکی هم مثل خیلیا بی شخصیت وبیشعور.

چحوری دوست ندارم مزاحم باشم . نمیدونم چکار کنم معمولا حرفامون دور کاره همش. خود دختره ادم سفت سخت ...

همون با خواهرش سعی بیشتر باهاش باشی اگه میتونی بیرون اینا برید مثل تولد دعوتش کن همیشه در ارتباط باش اما یه اتفاقی میافتاد که داداشش تورو میدید خیلی بهتر میشد 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
من چشام سبزه همه میگن خوشکلی اما لاغرم من چون خواهرش همسایه مامانم اینا بود زیاد رفت و آمد میکردم هر ...

دیدی دیدی توچشات سبزه🤨

من چشمو ابرو مشکیم.

سبزه بانکم همه چیم بهم میاد ولی خاص وااااو نیستم .

جذابم همین 

منم جلو این دختره اصلا حرفای الکی نمیزنم درمورد پسر واینا.

اصلا ن گوشیم زنگ‌میخوره ن واقعا با کسی هستم هیچ هیچ.

از نظر اون یه دختر موفق تلاشگر هستم .

بنظرت مثلا یروز بگم مردم عشق دارن من تنها وبی کس موندم🤔 یا زشته😁؟؟؟