2777
2789
عنوان

خجالت میکشما ولی میگم دیگه چه کنم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 87 پست
قراره لباس دختر داییمو بگیم یه پیرهن بلندیه یه استینش لخته یعنی کلا نداره تیکه بالا پولکیه . زیر سی ...

آره عزیزم لخته لااقل برای بار اول دیدن لباست پوشیده باشه منظورم این نیست که حجاب بگیری ولی میتونی یه پارچه لمه با پولک مشکی یا لکه خالی بگیری بدی یه خیاط خوب برات آستین دار اونم تا روی مچ (من خودم دارم دقیقا با همین خوصوصیات برای عروسی دختر داییم که تو باغ بود دوختم خیلیییییی شیک بود مخصوصا استیشن که تا روی مچ میاد با یه انگشتر تک نگین درشت خاص بود آخه همه یا سه رب بودن یا استین حلقه ای)و اگه مثل خودم قد بلند باشی یه نمه مدل ماهی یا فون قشنگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم لخته لااقل برای بار اول دیدن لباست پوشیده باشه منظورم این نیست که حجاب بگیری ولی میتونی یه ...

قدم ۱۶۵.

خوش اندامم 

کفش ۱۰ سانت معمولا میپوشم خیلی قدم بلندتر میشه 

اخه سمت راست استین داره یقشم بستس تومایه ها یقه اسکی ولی دست چپ استین نداره.

ولی خودمم قانع نشدم با این لباسه میدونم لخت بپوشم میره توگوشه موشه ها میشینم.

قدم ۱۶۵. خوش اندامم  کفش ۱۰ سانت معمولا میپوشم خیلی قدم بلندتر میشه  اخه سمت راست استین ...

خوب عزیزم خیلی ام خوب هستی ببین (اسمتم نمیدونم)اگه قرار باشه با لباسه راحت نباشی و بری ببینی که فایده ای نداره 

باید یه نمه تو چش باشی یا نه؟ اگه با لباسه اوکی نیستی صرف نظر کن ازش

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😀😀😀😀😀😊😊😊😊☺☺☺😅😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😐

از خجالتمه اینطور مینویسم . منم میرم اونجا نکه کار میکنم اصلا همه اینارو یادم میره. الان یهو یادم ...

هر چی قسمت باشه 

من بشخصه اویزون شدن نمیپسندم زبون ادم کوتاه میشه در اینده

و خدا هست ....