2777
2789
عنوان

خجالت میکشما ولی میگم دیگه چه کنم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خندم گرف احساس کردم همزمان ک مینویسی بالاپایین میپری😂😂😂😂😂😂😂😂😂

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
البته من هروسی خواهر دوستمم دعوتم که قاطیه. قراره تیپ بزنم مثلا خبلی جان فشانی کنم. قراره تولدم با ...

منم مثل تو بودم بدش که رفت از خوبیه من به داداشش گفت اومد خوشش اومد شمارمو از گوشیه خواهرش ورداشته بود خودش زنگ زده بود بد باهام دوست شدیم بد ۱۰ روز عقد کردیم 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞

گلم اروم باش

خونسردی خودتو حفظ کن

حول نشو

میری جلوش میرینیاااا

بااین نوشتنت

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
نه رودختره کارکن فعلابه دادشش میگه دیگه انقدراصرارخوب نیس انگارداری خودتوتحمیل میکنی

ن من اصلا وابداااا در مورد خانوادش یا زندگی شخصیسیش ن میپرسم ن حرفی میزنم.

این چیزا هم که میگم همیشه خودش شروع میکنه.خودش میگه پیش شوهرم اینجور درمورد تو میگم.

از اونور شوهرش منو ندیده ها بهش میگه اره زینب خیلی دختر دل پاکیه😐

منم معمولا تشکر میکنم ذوق میکنم اینا.

من حتی نمیدونم اسم داداشش چیه .ولی حقیقت راستشو بخواید من عاشق دخترم بیشتر.

از خانوادشون خوشم میاد همونی هست که دلم میخواست همیشه فهمیده مدفق پهربون .باشخصیت.

منم مثل تو بودم بدش که رفت از خوبیه من به داداشش گفت اومد خوشش اومد شمارمو از گوشیه خواهرش ورداشته ب ...

انشاءالله که خوشبخت باشین ولی برای همه اینجور نمیشه لااقل من دورو ورم زیاد دیدم

وبه سختی میشه تو این دورهههههههههه زمونه اعتماد کرد

نمیدونم چرا ونمیخوامم منفی گرا باشم ولی حس خوبی نسبت به این ماجرا ندارم بنظرم صرف نظر کن خواهر جان

ن اونجوریم نیستم که کلا عقلمو از دست داده باشم ولی از این خانواده خوشم میاد .

دوست دارم برای چیزی که ازش خوشم اومده وحس خوبی بهش دارم یه حرکتی کرده باشم ولی نمیدونم اون حرکته چیه.

منم الان فقط سکوت کردم همین تا اینجای کار 

خوچرااا بابا. قانعم کنید بیخیال چی بشم یکم بیشتر توضیح بدید مشکل چیه.

به نظر من بیخیال نشو فقط خودت به آبجیش بیشتر نزدیک کن 

گلم اروم باش خونسردی خودتو حفظ کن حول نشو میری جلوش میرینیاااا بااین نوشتنت

ن من مینویسم نگاه نمیکنم فقط مینویسم🤣🤣🤣

من نمیدونم چکار کنم بنظرتون مثل همیشه باشم همونی باشم که خود خواهره ازم خوشش اومده ذوق میکنه اینا؟؟

باورتون نمیشه انقد از دیدنم ذوق میکنه به خودم شک میکنم.

میگم یعنی با منه منو میگه؟؟

مگه میشه 

تعریف اخلاقمو خیلی کردن .

ولی ن به این شدت وذوق 😐

منم مثل تو بودم بدش که رفت از خوبیه من به داداشش گفت اومد خوشش اومد شمارمو از گوشیه خواهرش ورداشته ب ...

چکارا میکردی؟؟؟

رفتارت چطور بود؟؟؟

خیلی خوشکلی؟؟؟

من فقط جذابم وخوش اندام وگرنه لبای قلوه ای یا بینی عملی یا چشای ابی و موهای بور وفلان ندارم .

انشاءالله که خوشبخت باشین ولی برای همه اینجور نمیشه لااقل من دورو ورم زیاد دیدم وبه سختی میشه تو ای ...

مرسی گلم آره اینم هس اما قسمت هر چی هس 

ن اونجوریم نیستم که کلا عقلمو از دست داده باشم ولی از این خانواده خوشم میاد . دوست دارم برای چیزی ک ...

پس عزیزم آروم آروم پیش برو

عروسی که بناست برس گزینه خوبی اگه بنا باشه کاری کنی همون موقعست

همون جور که ازت تعریف شده عمل کن مطمئنا اگه قرار باشه اتفاقی بیوفته میوفته

فقط آروم باشه عزیزم