2777
2789

اونایی که ازم خاستگاری میکنن به دلم نمیشینن . اونایی هم که بم پیشنهاد اشنایی میدن نمیدونم قصدشون چیه .دوستیه .ازدواجه .وقتی نمیگن یعنی میخان آشنا شن بعد اگه اوکی بودیم باهم پیشنهاد ازدواج بدن؟ خیلی از پسرای خوب رو واس همین قضیه رد کردم و گفتم قصد آشنایی ندارم 

(با خودم میگفتم اینا دنبال دوستی ان فقط .ازدواج نمیکنن در صورتیکه الان میبینم با دوست دختراشون ازدواج کردن)حالا نمیدونم به اونهایی که ازدواج کردن هم اول نگفتن قصدشون چیه؟ شماهایی ک ازدواج کردین بگین چجوری اشنا شدین و اینک چجوری پیشنهاد داد ؟همون اول چی گفت؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی با شوهرم دوست شدم اولش به وضوح بهم گفت من قصد ازدواج ندارم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یعنی انتظار دارین پسر همون اول که پیشنهاد اشنایی میده قصد ازدواجم داشته باشه؟نمیشه که 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

به نظرم دوستی اگر قبلش حد و حدود ها مشخص بشه و طرف بهش احترام بذاره و بعد یه مدت ...خانوادت هم در جریان قرار بگیرن بد نیست.ولی اگه همه چی رو هوا باشه و هیچ خط قرمزی نباشه ، قطعا این خانما هستن که ضربه میخورن.اقایی ام که قصدش جدی باشه و یا درست و حسابی باشه با این محدودیت ها کنار میاد

من داشتم دوس پسرولی با هیچکدومشون قرار ازدواج نداشتیم 🙊

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

من یه تاپیک زدم الان 

همه اومدن میگن به درد نمیخوره بخواد میاد خواستگاری  

خب خواهر من ندیده و نشناخته بره به خونوادش چی بگه باید همو بشناسیم یا نه؟ حالا من هنوز باهاش وارد رابطه نشدما ولی طرف اومده میگه چرا نمیاد خواستگاریت پس نمیخوادت

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

چندسال دوست بودیم بعدش قضیه جدی شد گفت میخوام با مامانت صحبت کنم با مامانم رو در رو حرف زد بعدش مامانش زنگ زد دعوتم کرد بیرون البته مامان هامون از اول دوستی در جریان بودن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من ك ١٣ سالم بود عاشق معشوقي بود يعني فقط قصد تحربه بود اين گفت من خوشم مياد ازت و اين حرفا اولين نف ...

علی برکت الله 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖