2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر بزرگا همشون همینن مهربونن ولی تا یه نفر بیاد دیدنشون سیر تا پیاز همه چیز رو تعریف میکنن... ...

اره باید بگم نگه ولی خب آخرش میگه مخصوصا به مادر بزرگم اون حسابگره شاید چیزی نگه ولی منم خیلی احتیاج دارم کسی ام ندارم ازش بخوام 

پس امروز برم پیشش امیدوارم بهم بده🥴

انشاالله که میده

اگه پدر و مادر در قید حیات نباشن که گردنش از مو باریکتره باید بده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره باید بگم نگه ولی خب آخرش میگه مخصوصا به مادر بزرگم اون حسابگره شاید چیزی نگه ولی منم خیلی احتیاج ...

پولو بگیر کارتو راه بنداز....چک برگشت بخوره حسابت بی اعتبار میشه و دسته چکت خراب میشه ...به کسی هم بگه واست مهم نباشه ...

پدر بزرگ شوهر من خدا رحمتش کنه ده ساله پیش صد میلیون تو بانک داشت هر کدوم از نوه ها کارشون گیر میکرد ازش می‌گرفتن قسطی پس میدادن اونم واسه بقیه تعریف میکرد که به فلانی بیست میلیون قرض دادم