2777
2789
عنوان

خانومایی که با دوس پسرشون ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 74 پست
همیشه این حرفو بد میرسوندم . طرفو گیج میکردم.  ازین به بعد همینو  میگم مستقیم .. مرسی عریز ...

خواهش میکنم عزیزم. رک بگو همینو

بگو اگ هدفت فقط دوستی معمولیه و اینکه پایدار نباشه

سمت دختری برو که این ویژگی هارو داره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه هفته ؟؟😶! طرف من بعد یه سال گفت ازدواج😂😐 البته توی اون یه سال کوچک ترین خطایی نکرد و خیلی س ...

شوهر من بعد از ۳ سال گفت ازدواج، دو سال بعد از اون ۳ سال اومد خواستگاری 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مومنها اکثرا سنتی ازدواج میکنن . 

نه کی گفته ...پسر های ترسو  سنتی ازدواج میکنن ... جرات ندارن خودشون انتخاب کنن دیدم که میگم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
مومنها اکثرا سنتی ازدواج میکنن . 

من هم خانواده خودمون مذهبي ان هم شوهرم اينا از ما بدتر 

ما دوتا فرزند بدشون بوديم 🤦🏻‍♀️

با وجود اينكه خيليي قبول داريم و نماز و روزه ولي دوست بوديم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قضاوت فقط کار خداست...
شوهر من بعد از ۳ سال گفت ازدواج، دو سال بعد از اون ۳ سال اومد خواستگاری 😁😁

وای چه صبری داشتی تو  ... من اعصابم خرد شده بود از دستش با اینکه خودم اصلا به ازدواج فکر نمیکردم میخواستم ازم خواستگاری کنه لعنتی خیلی انرژی ازم گرفت

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یعنی انتظار دارین پسر همون اول که پیشنهاد اشنایی میده قصد ازدواجم داشته باشه؟نمیشه که 

نه . اما کلا قصدش فقط دوستی باشه هم درست نیس .اینو میخاستم بدونم چجوری بفهمم

پس چجوووری قبول کردی ک دوس باشی؟ چی شد که به ازدواج ختم شد؟؟ بگییین لطفا

آدم سوءاستفاده گری نبود و بسیار خانواده دار و باشخصیت بود، و من از همون اوایل آشنایی متوجه اینا بودم، فقط دوس داشت حسابی پولدار بشه بعد ازدواج کنه. حتی مامانم همون اوایل که دیدش، بهم گفت تو آخرش با این ازدواج می‌کنی، بعد از ۵ سال باهاش ازدواج کردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وای چه صبری داشتی تو  ... من اعصابم خرد شده بود از دستش با اینکه خودم اصلا به ازدواج فکر نمیکرد ...

نمی‌دونم چه جوری شد که اینجوری شد، انگار جریان زندگی منو با خودش برد بی اراده

نه . اما کلا قصدش فقط دوستی باشه هم درست نیس .اینو میخاستم بدونم چجوری بفهمم

خب اولش قصد همه دوستیه بعد وسط دوستی اگه حس علاقه یوجود بیاد طرف میاد خواستگاری.از همون اول که بدبخت نمیدونه میخواد یا نه 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است