2777
2789
عنوان

خانومایی که با دوس پسرشون ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 74 پست
شوهر من بعد از ۳ سال گفت ازدواج، دو سال بعد از اون ۳ سال اومد خواستگاری 😁😁

چقدر خوب .من همیشه تو فکرم بود با یکی باشم آخرش میگه خوب منک بت قولی نداده بودم . خداحافظ 😃 

من همون شب اولی ک دیدمش

انقد اومد دنبالم تا خونمونو یاد گرفت

انقدم پیگیر شد تا شماره خونمونو گرف و مامانش تماس گرف واسه خاستگاری

ولی چه فایده اخرش خونامون بهم نخورد😔😔

میشه برا خوب شدن حالم یه صلوات بفرستید:)💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه فضولی نیس .رابطتون تو سال اول ک قصدتون هنوز اردواج نبود چجوری بود؟یعنی کجا همو میدیدین؟

کافی شاپ پاساژ گردی

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
فک نکنم سوال پرسیده باشم که سنتی خوبه واسم یا دوستی 

از تاپیکا کاملا واضحِ که شما بین سنتی و رابطه قبل از ازدواج تردید داری...من هم نظرم گفتم...

در ضمن شما با این بدبینیتون بهترِ کلا قید شریک زندگی رو بزنید..زندگی مشترک صحنه جنگ نیست

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
از تاپیکا کاملا واضحِ که شما بین سنتی و رابطه قبل از ازدواج تردید داری...من هم نظرم گفتم... د ...

عزیزم من همون اول گفتم سنتی نمیپسندم 

بعدشم بدبین نیستم . واقعا گفتم که سوالم این نبوده ک بین سنتی و دوستی کدوم ؟ شما بد برداشت کردی

😅 عکس العملش چی بود؟ 

لبخند زد، دوست داشت ولی امکاناتش کامل نبود ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چقدر خوب .من همیشه تو فکرم بود با یکی باشم آخرش میگه خوب منک بت قولی نداده بودم . خداحافظ 😃 

یه وقتم ممکنه اینجوری پیش بیاد، ولی اگه با یه آدم سالم دوست بشی امکانش کمتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چقدر خوب .ایشالا خوشبخت باشین

قربونت، انشاءالله خوشبختی قسمت همه باشه

اصلا بهش نگفتین قصدت چیه؟صبر کردین تا خودش بگه؟

اره اصلا رابطه ما رابطه کاری بود ولی چون دید گاهمون شبیه هم بود کم کم باهم صمیمی هم شدیم و اواخر غیر مستقیم پیشنهاد ازدواج داد من خودم مستقیم چیزی نپرسیدم ولی غیر مستقیم از زیر زبونش کشیدم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...