2777
2789

اصلا قصد توهین ندارم اتفاقا چون با این حرف دارین زحمت مادر هایی که پسر دارن و اتفاقا خیلیم برای تربیتشون زحمت میکشن رو بیهوده نشون میدین دارم این حرف و میزنم 

یه عده تصمیمشون اینه گل پسرشون و تربیت نکنن و فک میکنن خب پسره دیگه بذار هر کار میخواد بکنه ،بعد میگن تربیت پسر خیلییی راحت تره 

این مادرهایی که از اول به احساسات و استعدادها و حد و مرز های پسرشون،اینکه بچشون با کی میگرده و تا کی میاد خونه و کجا میره و در کل همه چیز پسرشون اندازه دخترشون توجه دارن اتفاقا ممکنه از کسایی که دختر دارن بیشتر هم زحمت بکشن گاها این چه حرفیه واقعا 

دختر خاله من این حرف و میزنه و واقعا پسراش و تربیت نکرده یعنی هیچ محدودیتی از کودکی براشون نذاشته به جز کتک زدن هیچ کاری در راستای تربیت این دوتا بچه نکرده معلومه براش راحت بوده دیگه وگرنه اونی که دغدغه منده میدونه اصلا هم راحت نیست 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

دقیقا به همین دلیله که الان تحقیقات نشون داده طرز فکر مردان امروزی هیچ رشدی نسبت به دو نسل قبلشون نداشته (یعنی پدربزرگاشون)

چرا؟ چون غالبشون تربیت نشدن

ولی زنان نسبت به مادربزرگاشون خیلی رشد فکری داشتن

آدمایی با مشکل روانی بار میارید اگه بیخیال تربیت کردنشون بشید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا پسر دارم یه دختر والا پسر ادمو پیر می‌کنه .دختر انگار با تربیت و خانم به دنیا میاد .پسر رو باید دایم در حال تربیت کردنش باشی .مامان دمپایی بیرون نیاز تو .مامان رو تخت تو درست کن .مامان اتاقتون مرتب کن .مامان لباساتو بزار سر جاش .حوله خیس رو نزار رو زمین و.....................

دقیقا به همین دلیله که الان تحقیقات نشون داده طرز فکر مردان امروزی هیچ رشدی نسبت به دو نسل قبلشون ند ...

چقدر درست گفتین،دقیقا حتی ظلم به بچه خودشونه یعنی اجتماع و در نظر نگیرید هم دارین جلوی رشد فردی بچه خودتون رو با این حرفا میگیرین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چقدر درست گفتین،دقیقا حتی ظلم به بچه خودشونه یعنی اجتماع و در نظر نگیرید هم دارین جلوی رشد فردی بچه ...

بعد اون آدم بعدها میاد یه پارتنر تاکسیک میشه، یه پدر تاکسیک میشه و ...

این زنجیره ادامه پیدا میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دوتا پسر دارم یه دختر والا پسر ادمو پیر می‌کنه .دختر انگار با تربیت و خانم به دنیا میاد .پسر رو ب ...

من یه دختر دارم فقط اما مادر پدرم یه پسر و دو تا دختر دارن همیشه میگن توی مسائل مختلف عین معاشرتاتون ،قوانینتون و همه چیز دو تا دختر راحت تر بودن تا حدی 

من یه دختر دارم فقط اما مادر پدرم یه پسر و دو تا دختر دارن همیشه میگن توی مسائل مختلف عین معاشرتاتون ...

راست میگن .من اصلا نفهمیدم دخترم کی بزرگ شد چی خوند  ولی با پسرم دانشگاه هم رفتم😅

دقیقا اونایی که بی مسئولیتن این حرفارو میزنن.هیچ والد عاقلی همچین حرفی از دهنش درنمیاد.

همچین خانواده های جاهلی یه مشت پسر پوچ و پرادعا بار میارن و با این تفکر که چون پسریم هرکاری دوسداریم میتونیم بکنیم.

تربیت پسرا سخت‌تره گاهی، چون سرکش‌تر و حرف گوش نکن‌ترن

اصلا به همین دلیله که یه عده تصمیم میگیرن پسرانشون و تربیت نکنن و با این جمله که تربیت پسر راحت تره سر و ته قضیه رو جمع کنن چون پیگیر دوستان و معاشرت هاش شدن سخت تره ،پیگیر رفت و امداش شدن سخت تره براش قانون گذاشتن سخت تره ،پس نتیجه میگیرن ولش کنن به امون خدا 

دقیقا اونایی که بی مسئولیتن این حرفارو میزنن.هیچ والد عاقلی همچین حرفی از دهنش درنمیاد.همچین خانواده ...

بزرگ ترین ضربه رو هم به بچه خودشون میزنن با این تفکر 

اتفاقا تربیت پسر سخت تره من خودم پسر دارم با اینکه هنوز کوچیکه ولی انقدر استرس و دلهره دارم همش میترسم کوتاهی کنم و راه بد بره پسرا خیلی زود تحت تاثیر ادم های اطرافشون قرار میگیرن باید انقدر تیز باشیم و اطلاعات عمومی رو بالا ببریم 

که مبادا سرکش و بد بشه

دختر هم همینه ها ولی برای دختر چون خودمون هم روزی مثل اون ها بودیم و درکشون میکنیم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اصلا به همین دلیله که یه عده تصمیم میگیرن پسرانشون و تربیت نکنن و با این جمله که تربیت پسر راحت تره ...

بله کاملاً باهات موافقم، خصوصاً تو فرهنگ و جامعه‌ی ما معمولاً پسرا افسار گسیخته‌ترن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...