2777
2789

سلام عزیزای دل

شبتون بخیر

چند وقتیه دنبال کارم چون واقعا بهش احتیاج دارم و حقوق شوهرم اصلا کفاف زندگیمون را نمیده😔😓

هر جا معرفی شدم نمیدونم نخواستن یا قسمت نبود

نمیدونم چه سریه که فقط دنبال مجرد میگردند و از شرایط اولیه شونه، تازه ما متاهالا بچه دارا که بیشتر خرج و مخارج داریم و نیازمند کاریم، حتی یه منشی ساده دفتر یا منشی پزشکم که پیدا میشه تا میفهمند یه بچه دارم سریع میپیچونند‌.

بابا حتما به خودم مطمئنم که بچم مزاحمتی ایجاد نمیکنه که برای کار درخواست میدم چرا هیچکس درک نمیکنه؟ چرا اونی که میتونه و از دستش برمیاد دست یکی مثل منو نمیگیره؟ چرا اینقدر ادا و اصول الکی میان؟ 😓🙁😒

الان دوباره یه کار منشی پیدا شده که باز به خاطره بچه ۵۰ / ۵۰  است، تو را خدا برام دعا کنید. بخدا به جون بچم خیلی به کار احتیاج دارم. دعاهاتون، انرژی مثبتتون را شامل حالم کنید. یک دنیا ممنون

ان شالله خدا براتون بهترینها را رقم بزنه🌹

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها بنیها و سرالمستودع فیها به عددما احاط بهی علمک 

عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشید بزودی❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اصفهان

انشالله که یک کار عالی با حقوق و مزایای فوق العاده برات پیدا شه ، اگه مشهد بودی میخواستم بهت پیشنهاد کار تو کلینیک دامپزشکی بدم واسه همین پرسیدم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
انشالله که یک کار عالی با حقوق و مزایای فوق العاده برات پیدا شه ، اگه مشهد بودی میخواستم بهت پیشنهاد ...

عزیزی، خیلی لطف داری

بخدا خیلی درمونده و مستاصل شدم

تو را به امام رضا برام دعا کنید😔

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو
عزیزی، خیلی لطف داری بخدا خیلی درمونده و مستاصل شدم تو را به امام رضا برام دعا کنید😔

باشه عزیز دلم حتما 

توکل بخدا

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !