2777
2789
عنوان

لحظه خداحافظی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 76 پست
من خیلی گریه کردم  خیلی برام سخت بود بابام اومد بوسم کرد داشت رد میشد از کنارم من کتش و محکم گ ...

من دو روز قبل عروسیم مثل برج زهرمار بودم واقعا نمیشد باهام حرف زد شب عروسیمم کلا ترکیدم. فیلمای عروسی را که نگاه می کنم حتی یه لبخندم ندارمتو طول شب 🙄 موندم چطوری تحملم کردن اون چند روز... شب حنابندون دامادم به گریه انداختم حتی 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که رفتم بعدها خواهرم میگفت هممون نشسته بودیم گریه میکردیم تا یه هفته بعد هم همین طور و تا مدتها حای خالیم اذیتشون کرده 

آخه من خیلی شاد و شیطون بودم تو خونمون 

دیگه یه شب قبل عروسیمون هم پام شکست که دیگه نور علی نور بود 

من  موقع خداحافظی خیلی بیتابی نکردم ولی صبح بیدار شدم کلی گریه کردم گفتم  دلم برا مامانم ت ...

😂😂😂😂😂😂 فرداش یادت افتاد؟ 

عروسی من نه خودم گریه کردم نه خانوادم چون توی یک شهر بودیم فرداش هم قرار بود همدیگرو ببینیم اما بر ...

ربطی به فاصله نداره خیلی... اصل جدایی هنوز هست من یک خونه اونطرف تر رفتم ولی شب عروسیم کلی هممون گریه کردیم... خاله ام می خواست ما را ساکت کنه می گفت یک خونه اونور تره گریه نکنین. 😣

عزیزم الهی واقعا هم دوست دارم ازدواج کنم هم دلم نمیاد از خانواده ام دور بشم نمیدونم چاره چیه اصلا می ...

منم وقتی خواستگار میاد میترسم و تپش قلب شدید میگیرم ..برادرم یک و نیم سال از من کوچیک تده دلم واس اون تنگ میشه ..هر چند که الانم دانشگاه میره هر دو ماه همو میبینیم .چند سالته؟

آقا من واست بگم خانوادم وایساده بودن منو بدرقه کنن بعد من بغضم گرفته بود داداشمو بغل کرد و اشکام جار ...

😂😂😂😂😂😂😂 تو تهشی دیگه

ربطی به فاصله نداره خیلی... اصل جدایی هنوز هست من یک خونه اونطرف تر رفتم ولی شب عروسیم کلی هممون گری ...

خُب راست میگفته بنده خدا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم وقتی خواستگار میاد میترسم و تپش قلب شدید میگیرم ..برادرم یک و نیم سال از من کوچیک تده دلم واس او ...

من آبجیم ازدواج کرده و خانوادم خیلی بهم وابسته هستن کلا آبجیم ازدواج هم نکرده بود شلوغی خونه من بودم من نباشم سوت و کور میشه

من اون لحظه گریه نکردم  داشتم دنبال کسی میگشتم اما بعدا فیلمش رو دیدم اشکم در اومد الانم نمیت ...

منم سریع گریه ام می گیره... تازه من خواهر شوهرم ازون لحظه ها پشت سرهم عکس گرفته و یک پک کامل کرده بعد عروسی بهم داد از لحظه چادر سرکردنم و خداحافظی با بابا و مامان و داداشام تا اومدم خونه خودم و مهمونا رفتن و چند تا عکس دورهمی و دونفره گرفتیم و لباسمو عوض کردم. 

اونو می بینم حسابی حال و هوام عوض میشه.