2777
2789
عنوان

لحظه خداحافظی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 76 پست
من آبجیم ازدواج کرده و خانوادم خیلی بهم وابسته هستن کلا آبجیم ازدواج هم نکرده بود شلوغی خونه من بودم ...

خخخ ..منم خونه تنهام .بقیه مزدوج ان ..البته به جز منو داداشم..😀😀..یه بار سه روز رفتم اردو ..مامانم داشت گریه میکرد خونه 😂😂😂

من شب عروسی زیاد گریه نکردم دوروز قبلش خداحافظی وگریه کردم واومدم شهر شوهرم برا عروسی شب عروسی با خا ...

جونم چقدر خواهرت وابسته ات بوده 😢😢😢😢

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم و شوهرم کلی گریه کردن  همه رو به گریه انداختن

عروسی منم یه جاهاییش گریه بود مثل حنابندون ومراسم حموم داماد،چون شوهرم پدر ومادرشو۱۸ساله بود توی تصادف از دست داده بود،خیلی نبودشون حس میشد حتی فامیلای ماهم همه گریه میکردن،منم اون قسمت از فیلم عروسی رو میبینم اشکم در میاد.

دخترم،معجزه زندگیمو 
خُب راست میگفته بنده خدا

نمیدونم شاید ولی بنظرم به خانواده هاست من و خانواده ام خیلی بهم وابسته ایم مخصوصا من و خواهرم

یعنی الان از تصورش گریه ام گرفت

بیخیال زندگی همینه ..بعد ازدواج میتونی سر بزنی ..خواهرم یه روز در میون خونه ماست😐...تازه بعد یه مدت عادی میشه ..منکه دلم میخواد ازدواج کنم .😁😅😅

جونم چقدر خواهرت وابسته ات بوده 😢😢😢😢

آره خب اخه فقط دوتا خواهریم الانم  اکثرا شب تا صبح باهم چت میکنیم دوری از خانواده سخته

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
من مادرشوهرم و شوهرم کلی گریه کردن  همه رو به گریه انداختن

ما هم عروسی داداشم کل فامیل گریه می کردن چه فامیل دختر چه پسر داماد که داداشم باشه از همه بیشتر گریه می کرد چون مادر عروس یکسال پیشش فوت کرده بود و اون. شب حضور تداشت دخترشو بدرقه کنه خیلی هم خوش اخلاق بود ..... فقط خود عروس خودشو کنترل می کرد گریه نکنه اخماشو کشیده بود تو هم و وایساده بود. 

منو داداشم دوقلو هستیم.  موقعی که من ازدواج کردم داداشم داشت زار زار گریه میکرد.  ولی من ا ...

یه دو تا بشکنم میزدی گلم 😂😂😂😂😂

من و داداشم ده دقیقه تمام تو بغل هم گریه می کردیم و همو ول نمی کردیم

یه دو تا بشکنم میزدی گلم 😂😂😂😂😂 من و داداشم ده دقیقه تمام تو بغل هم گریه می کردیم و همو ول نمی ...

بشکنه ریز که میزدم , به صورت نامحسوس بود ولی.  جوری میزدم که کسی شک نکنه😂

آره خب اخه فقط دوتا خواهریم الانم  اکثرا شب تا صبح باهم چت میکنیم دوری از خانواده سخته

واقعا سخته من خواهرمم خیلی بهم وابسته ایم خدا را شکر ما خونه هامون بهم نزدیکه هر روز میرم سر میزنم ولی دیگه نمیشه مثل اون موقع ها با هم اختلاط کنیم

بشکنه ریز که میزدم , به صورت نامحسوس بود ولی.  جوری میزدم که کسی شک نکنه😂

خخخخخخخ والا حالا که فکرشو می کنم تو بهتر از ما بودی.... ما فقط گریه می کردیم و زار میزدیم ولی تو حالشو می بردی و از عروسی لذت می بردی 😂