2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 224 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم ...واقعا فکر نمی‌کردم اینجوری باشه انشالله که همیشه حالتون خوب باشه

خیلی ممنونم مرسی..بله شماتنهانیستین اینارو من خلاصه کردم چون داستانش خیلی طولانیه وخسته کننده فقط همینقدرخواستم بگم همه تواین دنیا سهمی درغم داریم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من واقعا آدم تلاشگری ام میخام برای هدفم تلاش کنم میخام حالمو بهتر کنم ولی بعضی وقتا نمیزارن اذیتم می ...

منم مادرم مخالفه ازدواجمه اگ بگم ازدواج اولم بادخالتا ولجبازیای مادرم ب طلاق ختم شد بیراه نگفتم😕الانم نمیذاره ازدواج کنم هرسری یه جنجال را میندازه منم نزدیک ۳۱سالمه ودیگه فک نکنم بتونم ازدواج کنم..بازم میگم تنهانیستین😂حالاخوبه شماپسری بعده ی مدته دیگه میتونی مستقل بشی من تااخرعمرم همینجوررر بایدادامه بدم😕ناشکری نکنین پس

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

کسی بعد از مرگ برنگشته گلم که بدونه چی میشه

اون زندگی پس از زندگی هم نمردن اگه مرده بودن الان زیر خاک بودن...

هرکس فقط ی بار میمیره و مرگ رو همه تجربه میکنن پس بهش فکر نکن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست