اگه اون ادم قصد سواستفاده داشته باشه و با همه بچه های کلاس دشمن باشه ولی چون میدونه من ساده ام خودش کلاسای دانشگاه رو نمیاد و من باوجود یه بچه پامیشم میرم کلاس جزوه مینویسم بعد بیام عکس جزوه رو براش بگیرم....بنظرتون سواستفاده کردن نیست؟اگه بهم پیام داد برای جزوه چی بگم ک دیگه ازمن این توقعو نداشته باشه؟
والله منم نمیدادم چون بقیه پا رو پا مینداختن نمینوشتن من سر کلاس تند تند دستم بی حس میشد مینوشتم .:( تعارف نکن یه بار یه بهونه بیاری خودش متوجه میشه نمیخوای بدی ناراحتم میشه به درک ملا بنویس اون که نیستی!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا مگه چی میشه خب بفرست براش سواستفاده ای نیست این وسط
خب اون هیچکدوم از کلاسا رو نمیخواد بیاد من ک اینقد اذیت میشم رفت و امد و خستگی و انرژیم رو میزارم. بعد بیام دستی دستی نتیجه تلاش خودمو واسه کسی بفرستم ک حاضر نیست خودشو اذیت کنه یه ساعت بیاد سر کلاس..تو خونه بخوابه من بیام جورشو بکشم