2777
2789
عنوان

شما حاضرید به کسی جزوه بدید

142 بازدید | 17 پست

اگه اون ادم قصد سواستفاده داشته باشه و با همه بچه های کلاس دشمن باشه ولی چون میدونه من ساده ام خودش کلاسای دانشگاه رو نمیاد و من باوجود یه بچه پامیشم میرم کلاس جزوه مینویسم بعد بیام عکس جزوه رو براش بگیرم....بنظرتون سواستفاده کردن نیست؟اگه بهم پیام داد برای جزوه چی بگم ک دیگه ازمن این توقعو نداشته باشه؟

والله منم نمیدادم چون بقیه پا رو پا مینداختن نمینوشتن من سر کلاس تند تند دستم بی حس میشد مینوشتم .:( تعارف نکن یه بار یه بهونه بیاری خودش متوجه میشه نمیخوای بدی ناراحتم میشه به درک ملا بنویس اون که نیستی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزوه نده مشخصه ادم بی مسولیتی هست

من چند بار دادم یا نیاوردن یا یکیش اورد تا بطری اب معدنی روش خالی شده

چیزی ک براش زحمت کشیدی دستی دستی تباه نکن 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اونم مثل من بچه داره ولی خب خودش گفت نمیخوام بیام وقتمو هدر بدم استادا چرت و پرت میگن.

درسته ولی من از نظر خودم میگم بهش بده ثواب داره خدا یه جایی جوری برات جبران میکنه کلی خوشحال میشی دنیا کارما هست شما خوبی کنی یه جا نتیجش رو میبینی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

جزوه نده مشخصه ادم بی مسولیتی هستمن چند بار دادم یا نیاوردن یا یکیش اورد تا بطری اب معدنی روش خالی ش ...

دوران کاردانی اونقد کمکشون کردم یه دانشگاه دیگه بودم الان حتی ازشون خبر ندارم..‌بنظرم تو این زمونه نباید زحمت خودتو تباه کنی  کسی قدردان نیست

یاد همکلاسی خودم افتادم 

با جزییات و رنگی رنگی مینوشت و در اختیار همه کلاس میذاشت

البته ما دخترا هممون کلاسا رو میومدیم و جزوه هم می‌نوشتیم

پسرا خودکارم نمیاوردن😕

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

وا مگه چی میشه خب بفرست براش سواستفاده ای نیست این وسط

خب اون هیچکدوم از کلاسا رو نمیخواد بیاد من ک اینقد اذیت میشم رفت و امد و خستگی و انرژیم رو میزارم. بعد بیام دستی دستی نتیجه تلاش خودمو واسه کسی بفرستم ک حاضر نیست خودشو اذیت کنه یه ساعت بیاد سر کلاس..تو خونه بخوابه من بیام جورشو بکشم