2777
2789
عنوان

لحظه خداحافظی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 76 پست

من مادرشوهرم و شوهرم کلی گریه کردن 

همه رو به گریه انداختن

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
ترکا شال قرمز میبندن کمر عروس  البته اگه ترک باشن

ممنون نمیدونستم   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون لحظه گریه نکردم 

داشتم دنبال کسی میگشتم اما بعدا فیلمش رو دیدم اشکم در اومد

الانم نمیتونم به اون لحظه فکر کنم گریه ام میگیره

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
شوهرت چرا گریه کرد

از گریه مادرشوهرم 

یتیمی بزرگش کرده بود 

خدا بهشون سلامتی بده

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه

مال خودم دقیقا ساعت یک و نیم شب بود که خانواده داماد امدن دنبالم.... یادمه بابام که چادرو سرم کرد همسرم را صدا کرد و بهش گفت دخترمو می سپارم دست تو و تو را به خدا..... مواظبش باش 😍😘. 

بابام اسک میریخت و چادر سرم می کرد و باهام حرف میزد بعد مامانمو و بقیه را صدا کرد واسه خداحافظی.... مامانم اصلا گریه نکرد 😂😣 فقط چسماش پر اشک شد یه لحظه 😂😂😂😂 بعدا بهم گفت دو سه روز بعد که تنها شدم تو خونه و دیدم نیستی گریه ام گرفت ☹️. 

یادمه خواهرم و زن داداشم اصلا نیومدن توی اتاق بعدا که فیلمو میدیدم.... دیدم یه گوشه تنها گریه می کنن. 😊

داداشم محکم بغلم کرده بود و گریه می کرد و دوتا داداش دیگه ام تو صف منتظر بودن بیان خداحافظی . 

چه لحظه های تلخی بودن هنوزم با یادآوری بغضم می گیره

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من شب عروسی زیاد گریه نکردم دوروز قبلش خداحافظی وگریه کردم واومدم شهر شوهرم برا عروسی شب عروسی با خانوادم خداحافظی کردم که برگردن شهرستان آخرین نفر خالم اومد گفت اخه ما چجور تو رو بزاریمو بریم منم گریم گرفت. فرداش خاله شوهرم گفت خواهرت تو کوچه خودشو میزد میگفت آبجیم اینجا تنهاس الانم یادش افتادم بعد دهسال گریم گرفت

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

[QUOTE=113509394]منکه ازدواج نکردم هنوز ولی تلاش میکنم خونه میگیرم که هروقت شوهر کردم مادرمو باخودم ببرم پیش خودم😍 ...[/QUOTE❤️

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من که اصلا یادم نبود گریه کنم،نامردا بقیه هم  هیشکی برام گریه نکرد،خواهر برادرام توفیلم همشون درحال شادی ورقص وبپر بپرن😬😂،بهشون گفتم نامردا محض سیاست هم بود جلوی طایفه داماد یکم حالت غمگین به خودتون میگرفتید  بد نبودا☹.

دخترم،معجزه زندگیمو