2777
2789

سلام بچه ها .من واس موی زاید چندسال پیش  دکتر متخصص غدد رفته بودم آزمایش داده بودم همه چی نرمال بود دکتر گفت بدنت به میزان کم هورمون مردانه حساسه .قرص بم داد اما استفاده نکردم بخاطر یه سری مشکلاتی ک داشتم .دوباره امسال ازمایش دادم همه چی اوکی بود فقط پرولاکتینم بالا بود (چون ی مدت رازیانه مصرف میکردم احتمال میدم واس اونه قراره دوباره ازمایش بدم🤔) الان موهامو اصلاحم میکنم فرداش درمیاد و یه حالت خیلییی بد .انگار جوجه تیغی ام ☹ بخاطر اصلاح زیاد پوست پوست شده و خارش 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لیزر ممکنه کمکت کنه در مورد مشکلت با یه متخصص پوست مشورت کن، اگه با لیزر موافق بود انجام بده

چند سال پیش چند بار لیزر رفتم انجام دادم هیچ تاثیری نداشت ‌ .فقط دردش زیاد بود دیگ نرفتم

چند سال پیش چند بار لیزر رفتم انجام دادم هیچ تاثیری نداشت ‌ .فقط دردش زیاد بود دیگ نرفتم

دستگاه‌های جدید خیلی پیشرفت داشتن

هم از نظر عملکرد هم کنترل درد

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

منم پرولاكتينم بالا بود دكتر قرص داستينكس داد بهم ٤تا دونه هفته اي يكي

خوب شدم چون پريودام خيلي نامنظم بود الان اوكي شده

موي زايدم زير چونه م درمياد هنوز رفع نشده 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

منم چتد روزه اعصابم ریخته بهم بخاطر موهای زاید زیرچونه...رفتم لیزر بد تر شد یه جاهایی اشعه خورده اونجا هم مو دراورده واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...