2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم بیرون🙂

599 بازدید | 32 پست

چند وقت ازدواج کردم بخازر کار شوهرم امدیم شهر غریب برا زندگی 

اینجا حتی ی دوست و اشنا ندارم شوهرمم بیشتر ساعات روز سر کار منم تک و تنها یا باید با کارا و گوشی هودمو سرگرم کنم یا کل روزو بخام جوری که معتاد خواب شدم بزور بلند میشم زیر چشمام گودی افتاد و شیاه شده رنگم زرد شدع اشتها ندارم امدم غربت زیاد برام مهم نیست ولی مشکل اینجاست اصلا بیرون نمیرم هر چند شب ی بار در حد نیم ساعت شوهرم میبرم بیرون و همشم جاهای تکراری 

محلمون و خیابونمون هم جوریه که حتی ی سوپر مارکت ندارع 

حالا امروز به شوهرم گفتم میخام برم بیرون میگه اینجا چیزی نداره بری کجا بخای بری جای دیگه هم تو جایی رو بلد نیستی میگم میرم تا همینجا پیاده روی میگه نمیخاد بری مگه اینجا چی دارع ... 

بعدم گفتم خب از چند روز دیگه برم باشگاه میگه باشگاه ازینجا دوره من که سر کارم همش تو چطور میخای بری میگم با اسنپ میرم میگه نرو 

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم با این ادم فکر میکنه بچم و به عهده کاری بر نمیام انگار زندونیم کرده میگم مگه زندونیم کردی میگه خودم که میبرمت بیرون ولی من دوس دارم خودم برم اخه قرار چند سال این شهر باشم ولی نمیخاد بفهمه😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خونه با یوتیوب ورزش کن 

غذا های جدید و سالم بپز 

دفتر رنگ امیزی بخر رنگ کن 

نقاشی کن 

از یوتیوب ویدیوهای توسعه فردی ببین

زبان بخون 

کلاس انلاین شرکت کن 

مهارت پولساز یاد بگیر

سریال ببین

هزاران کار مختلف میشه تو خونه کرد یعنی چی همش خوابی و تو گوشی 

خدایا شکرت❤️

شوهر من برعکس همش میگه برو بیرون چیه همش تو خونه ای برو باشگاه برو پیاده روی برو دکتر تغذیه برو نمیدونم دانشگاه ارشد بخون برو خیاطی یاد بگیر برو سر کار برو ارایشگری یاد بگیربرو رفیق پیدا کن با دوستات برو بیرون  ولی من خوابیدنو دوس دارم 

شوهر من برعکس همش میگه برو بیرون چیه همش تو خونه ای برو باشگاه برو پیاده روی برو دکتر تغذیه برو نمید ...

شوهرتون بزار رو سرت 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مگه بچه ای افسردگی میگیری 

اصلا اجازه نباید بگیری فقط باید اطلاع بدی ک من دارم میرم بیرون برو پارکی لباس فروشی یا باشگاه ماشین بخره برات یا با اژانس برو یا پیاده بهش بگو من خودم بالغم بلدم چی کنم چی نکنم

قشنگ بود ولی به جا نبودکاش نمک رو زخم بقیه نباشیم

منم اینمدلی اذیت میشم سندروم روده تحریک پذیرم دارم کلا خونه نشینم خاستم بگم هر کسی شرایطی داره منم اینطوری ناراحتم ک همش میگه برو بیرون حتی الان ک رفت استراحت کنه شب کاره ب من میگه برو بیرون خستم کرده انگار من زنش نیستم همش میگه برو بیرون یکم حد تعادل ندارن این مردایه دیونه یا کلا نمیزارن بری بیرون یا دیونت میکنن