2777
2789
عنوان

دوستانی که موی زاید داشتن و رفع شد کمک لطفا🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پرولاكتينم بالا بود دكتر قرص داستينكس داد بهم ٤تا دونه هفته اي يكي خوب شدم چون پريودام خيلي نام ...

پریودام منظمه .پرولاکتین من بخاطر رازیانه بالا بود . تکرار کتم ازمایشو بعید میدونم باز بالا باشه . شما هم شاید به مقدار کم هورمون مردانه حساس باشی

من چی بگم که کلا پشمالو هستم اونم موهای خیلی زبر نزده درمیاد دکتر غدد به منم قرص هورمونی داد ولی به خاطر بارداری نشد مصرف کنم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
ما واقعا گناه داریم😭

خیلییییییی بخدا دلم میخاد یچی باشه بزنم در نیاد دیگه انقد که من اصلاح کردم خسته شدم بخدا هفته ای سه چهار بار سیبیل اصلاح میکنم هفته ای دو بار ابرو هفته ای یه بار صورت بدن و که نگم برات به تیغ حساسم اپیلاسیونم نمیتونم تحمل کنم بزارم پر شه لیزرم پول ندارم اصن دلم میخاد یچی اختراع شه ریشه کن کنه اینارو جونم به لب رسیده

پریودام منظمه .پرولاکتین من بخاطر رازیانه بالا بود . تکرار کتم ازمایشو بعید میدونم باز بالا باشه . ش ...

نه گلم من دارو هرموني مدام استفاده ميكنم براي بارداري

انقدر دارو خوردم كه خسته شدم فقط از خدا ميخوام اينماه نيني بده ديگه داروهارو تكرار نكنم😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
من .تموم نشده ولی خییییییلی کم شده بعد اصلاح روغن مورچه ه بزن هردوساعت یبار روز اول.میخوام روغن رازی ...

تاثیر داشته واستون؟؟؟واس من سرعتشم کم شه خوبه . اینجوری پیش برم .همون لحظه ک اصلاح کنم جلو چشمم درمیاد 😅

من چی بگم که کلا پشمالو هستم اونم موهای خیلی زبر نزده درمیاد دکتر غدد به منم قرص هورمونی داد ولی به ...

منو هرکی میبینه فک میکنه ازین سفیدام که مووو ندارم . مووو چی میگه آخه 🙁

اره من خیلیییی استرسی ام   لیزر به من جواب نداد فقط درد داشت

پس این استرسه لامسبمون کی می‌خواد بره 😐 وقتی پرولاکتین بالاست همچی دردناک تره. سر کننده بزن واسه لیزر البته اون قرا رو که دکتر گفته بود دوباره برو بگیر شاید موهاتو کم کنه