2777
2789
عنوان

بهترین کرم ضد جوشی که داشتین و بگین

1859 بازدید | 15 پست

من خودم سرم پرفکت پلاس فیلورگا با کرم سبیوم گلوبال بیودرمارو استفاده میکنم راضیم تقریبا ولی دوست دارم بدونم برند دیگه ای هم هست که کسی استفاده کرده باشه و راضی باشه بهم پیشنهاد بده

🧿

یعنی اینارو میزنی دیگ.جوش نمیزنی؟؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسو قیمت هم بزار ماهم بخریم استفاده کنیم من قرص داکسی سایکلین فقط میخورم

عزیزم پرفت پلاس فیلورگا حدود ۵۰۰تومنه و بیشتر به درد منافذ باز میخوره و کنترول چربی پوست که باعث میشه که جوشم نزنی

🧿

سبیوم گلوبال یه ضد جوش عالیه که باعث میشه اصلا جوش نزنی،قیمتشم مناسبه حدود ۱۳۰تومن

🧿

سبیوم گلوبال و بزنی دیگه احتیاج نیست داکسی ساکلین بخوری فقط بعدش آبرسان حتما بزن به پوستت

🧿
بابت عکس ممنون چند روز دیگه میرم ترکیه اونجا قیمتش مناسب باشه میخرم

ترکیه از داروخونه باید بخری اینارو

بیودرما که مطمعنم ترکیه داره و اگه حراج داشته باشن خیلی مناسب میوفته ولی فیلورگا نیست اونجا

پارسال من کلی بیودرما محصولات مختلفش و از ترکیه خریدم نصف قیمت البته تو حراج

🧿